Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΡΑ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Σχόλιο Αιώνιας Ελληνικής Πίστης : Στεκόμαστε δίπλα στην πρωτοβουλια του τ Αντιδήμαρχου Λαμέων κ Γεωργίου Σαγιά και καλούμε κι άλλα πατριωτικά ιστολόγια να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια

Στους εθνομηδενιστικούς αυτούς καιρούς που ζούμε, περικυκλωμένοι από απάτριδες, ανθέλληνες, Γενίτσαρους και Γραικύλους όποια κίνηση γίνεται που να αναδεικνύει τις αξίες, μοιάζει σαν όαση στην έρημο, ακόμα και σαν μια εστία φωτιάς μέσα στην παγωνιά του χειμώνα.
Ο τ. Αντιδήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Σαγιάς γνωστός και στην περιοχή αλλά και στην ευρύτερη Ελλάδα ως άνθρωπος που προβάλει τις αξίες και τον πολιτισμό και αγωνίζεται για αυτές, πήρε μια ακόμη πρωτοβουλία : Αυτή της έπαρσης της Ελληνικής Σημαίας σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας ΤΩΡΑ ! Είναι μια κίνηση αλλά και πρόσκληση προς όλους τους Έλληνες τους
εθνικά σκεπτόμενους, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης αλλά αποτελεί παράλληλα και μια πρόκληση προς τους ανθέλληνες και τους εθνομηδενιστές.
Ο Κοινός Παρονομαστής στέκεται δίπλα σ αυτή την πρωτοβουλία του Γιώργου Σαγιά δηλώνει πως θα παρέχει όποια προβολή αλλά και στήριξη χρειάζεται και ελπίζουμε αλλά και ζητάμε και από άλλους Έλληνες να πάρουν παρόμοιες πρωτοβουλίες .Αυτή είναι η πατρίδα μας και όλοι αυτοί που ασελγούν επάνω της θα πάρουν κάποια στιγμή ότι τους πρέπει.
Η Ελληνική Σημαία να κυματίζει σε κάθε σχολείο αλλά και σε κάθε σπίτι .  


http://koinosparanomastis.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7052.html#more