Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ''ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟΣ'' ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ, ΜΕ 32 ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Μην χάσετε τον ανανεωμένο "ΕΚ" που κυκλοφορεί, προσφέροντας το βιβλίο "Παίσιος: οι πόλεμοι που δεν ήλθαν" στην Αθήνα και στην περιφέρεια το περιοδικό "Νεολαία" της ΕΟΝ του Ι. Μεταξά

Διαβάστε το αφιερωμα στον ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του, που από καταστροφείς της Αθήνας, έγιναν συνομιλητές του Σόρος. Ο Χρήστος Γούδης, μας θυμίζει τον Δεκέμβριο του '44 και τους άγνωστους ήρωες που εμπόδισαν την σοβιετοποίηση της Ελλάδας. Συγχρόνως ένας ΕΝΕΚίτης θυμάται τα επεισόδια μεταξύ εθνικιστών και της ΟΝΝΕΔ στο Μακρυγιάννη το 1982. Μιλά στον "Ελεύθερο Κόσμο" για τα πετρέλαια της Ελλάδος, στην πραγματική τους διάσταση ο Χρήστος Σκαλούμπακας, ενώ μπορείτε να διαβάσετε αποκλειστικές δηλώσεις της αθλήτριας της ξιφασκίας Βάσω Βουγιούκα που αρνήθηκε την τουρκική πρόταση των 100.000 ευρώ.
Μην χάσετε την αρθογραφία των Ηλία Πολατίδη και Μάνου Κώνστα για την νεοφιλελεύθερη επέλαση και του Γιάννη Κουριαννίδη και του Σπύρου Χατζάρα για τους πολλούς λόγους που έχουν οι Έλληνες να αντισταθούν σε αυτή.
Στην τελευταία σελίδα ο Δημήτρης Παπαγεωργίου γράφει για την στάση του Στρατηγού Ν. Ντερτιλή και την τελευταία του αποστολή.

http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/kathimerinotita/12018---------32--------14-.html