Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ - Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

Μια δυναμική συγκέντρωση περίπου 300 πατριωτών, στην συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλίσσης Σοφίας, έστειλε τα μηνύματά της στην εξουσία, που δεν ντρέπεται να συνδιαλέγεται με τους δήμιους του Ελληνισμού. Η επίσκεψη εδώ του Τούρκου ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου, προκάλεσε αντιδράσεις, με τις οργανώσεις Δράσις ΚΕΣ, Εθνικό Μέτωπο, Όσοι Ζωντανοί, Βετεράνοι Κύπρου '74 και Σύλλογος Οικογενειών Αγνοουμένων, να καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα, στις 19:00.
Οι συγκεντρωμένοι έκαψαν μια τουρκική σημαία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία εδώ του εκπροσώπου των δημίων του Ελληνισμού και φώναξαν πατριωτικά συνθήματα. Η αστυνομία, δεν επέτρεψε στους συγκεντρωμένους να πορευθούν προς την τουρκική πρεσβεία, παρά μόνο σε μια μικρή αντιπροσωπεία να κολλήσει ένα ψήφισμα στην είσοδό της.

http://www.elkosmos.gr/ekdiloseis/ekdiloseis/ethnikes-ekdiloseis/11657-2012-10-10-19-03-23.html

Σχόλιο Αιώνιας Ελληνικής Πίστης : Τι έγιναν αλήθεια οι μεγάλοι πατριώτες του διαδικτύου και του FACEBOOK; Πάλι στα λόγια μείνατε ρε πατριώτες του καναπέ; Γι αυτό φωνάζω μόνο για λεφτά είστε για τίποτε άλλο.Κι όπως λέει κι ο φίλος μου Ο Κώστας ο Δημητριάδης ένας πραγματικός ΕΛΛΗΝΑΣ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΞΕΦΩΝΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ....Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ !!!!!!

Γι αυτό κάντε μας τι χάρη και μην ασχολείστε με τη φυλή,το έθνος,την πατρίδα που είναι ασήμαντα και σας τρώνε τον χρόνο.
Ασχοληθείτε με τα λεφτά, που τόσο πολύ σας κόφτη.Από την άλλη είναι βλέπετε οι αξίες τα ιδανικά τα πιστεύω είναι από αυτά που δεν γεμίζουν την τσέπη

Με τιμή
Βασίλειος Στυλιανέσης
Αιώνια Ελληνική Πίστη