Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;


Απίστευτη γκάφα από τη Δημοκρατική Αριστερά

Η Δημοκρατική Αριστερά του Μπίστη και της Ρεπούση, προβάλει ως φαβορί για τη δεύτερη θέση των εκλογών, όποτε κι αν αυτές γίνουν. Η ύπαρξή τους εξυπηρετεί πολλές ανάγκες: μια βιτρίνα για το σύστημα με «προοδευτικό» άλλοθι, ένας υποδοχέας-κολυμβήθρα του Σιλωάμ για το ξεφτιλισμένο πολιτικό προσωπικό του ΠΑΣΟΚ, έναν ανάχωμα κατά της ριζοσπαστικής αριστεράς από ένα καθ' όλα κονφορμιστικό αριστερό σχήμα και βάλτε.

Πριν από λίγο, η Δημοκρατική Αριστερά κατέβασε από την ιστοσελίδα του κόματος μια ανακοίνωση-παρωδία, μνημείο πολιτικού οπορτουνισμού, η οποία έλεγε τα κάτωθι:

«Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα 'Aριστερά' (Die Linke), κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη γερμανική βουλή. Αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες η Ελλάδα και οι έλληνες πολίτες χρειάζονται την άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη αντί για τον επαναστατικό δρόμο του συμβιβασμού με το λαϊκισμό. Ευτυχώς, άλλες προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις - SPD και Πράσινοι -, δεν ακολούθησαν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο στο γερμανικό κοινοβούλιο».

Το κόμμα-παρωδία του Φώτη Κουβέλη, επιτέθηκε σε γερμανικό αριστερό κόμμα επειδή δεν ψήφισε το PSI, κάτι που φυσικά δεν έκανε ούτε η Δημοκρατική Αριστερά στην οικεία Βουλή! Μιλάμε για πρωτοφανή γκάφα, που αποκαλύπτει όμως το πως σκέπτονται αυτοί οι τύποι.



1 σχόλιο:

  1. Το πασόκ είναι εδώ με Γεωργάτο αρχηγό
    Με Κουβέλη υπαρχηγό
    Βενιζέλο οδηγό
    Την Κατσέλη οπλαρχηγό.
    Ξεπλυμένο, καθαρό
    ΄Ο,τι πρέπει για να βρω
    Τη χαμένη μου τιμή
    Ρίχνω ψήφο στο κουτί
    Δίχως τώρα ενοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή