Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Η ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ'' ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,Η ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,Ο ΚΥΡΙΟΣ...ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ κ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

     Πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Αντιπρόεδρος Επιτροπής
     Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων       
 και Γραμματέας Οργανωτικού του
Πατριωτικού Μετώπου

 Ο χρόνος πέρασε αλλά οι πληγές στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας παραμένουν χαίνουσες και είναι αυτές που δημιούργησαν γάγγραινα στο πολιτικό μας σύστημα.

Πέρασε ένας χρόνος, σχεδόν, από τότε που ο επίτιμος της Ν.Δ. δήλωσε στους "φακέλους" του ΣΚΑΪ για τη διαβόητη υπόθεση του σκανδάλου της Τράπεζας Κρήτης (Κοσκωτάς), για το οποίο έγινε λόγος και για τα "πιτσικαρισμένα pampers" με πεντοχίλιαρα!

Ήταν τότε που ο "χαρισματικός" "αντιαμερικάνος" πρωθυπουργός είχε το θράσος να δηλώσει από τα προεκλογικά μπαλκόνια της Κοζάνης τούτο το απίστευτο το οποίο καταργούσε ολοκληρωτικά την "ανεξάρτητη" Ελληνική Δικαιοσύνη: "Κανείς προνομιούχος σ' αυτόν τον τόπο, κανείς. Κανένας θεσμός. Μόνον ο λαός. Κι αυτό το μήνυμα το στέλνουμε στους ξένους και στα παρασιτικά οικονομικά και άλλα κυκλώματα" (Περισσότερα γι' αυτό το θέμα στο έργο μου: "Ο Λαϊκισμός στην Ελλάδα", εκδ. "Ergo", Αθήνα, 2002, σελ. 110-111).
  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου