Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011

Με κύριο αφιέρωμα στην Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) Χαλύβδινος Θώρακας που διεξήγαγε τα τέλη του προηγούμενου μήνα η ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στην ευρύτερη περιοχή του νότιου Έβρου κυκλοφορεί σήμερα σε όλη την Ελλάδα το τεύχος Οκτωβρίου της Στρατιωτικής Ισορροπίας & Γεωπολιτικής.
Το 18σέλιδο αφιέρωμα του τεύχους συμπληρώνουν videos και slideshows που θα αναρτηθούν στο defence-point.gr τις επόμενες ημέρες. Ήδη το πρώτο video διάρκειας 12 λεπτών που αποτελεί μια συνολική καταγραφή των δραστηριοτήτων της Ταξιαρχίας κατά τη διάρκεια της ΤΑΜΣ έχει αναρτηθεί στο defence-point.gr.
Επίσης στο ίδιο τεύχος της Στρατιωτικής Ισορροπίας & Γεωπολιτικής αποκαλύπτουμε εξελίξεις οι οποίες δημιουργούν προβληματισμό για τη δυνατότητα και ταχύτητα εκμετάλλευσης των υποθαλάσσιων φυσικών πόρων που βρίσκονται εντός της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ). Παρά την εκπεφρασμένη πολιτική βούληση για τη δραστηριοποίηση της χώρας μας φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμα αγκυλώσεις και δυσλειτουργίες που καθυστερούν την υλοποίησή της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου