Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗ ΔΥΣΗ ΜΕ...ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΟΥΛ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ!

Οι απύθμενης βλακείας και οθωμανικής υπεροψίας δηλώσεις στις οποίες προέβη ο πρόεδρος της Τουρκίας Γιουλ και ο πρωθυπουργός Ερντογάν, σημάδεψαν την τελετή αποδοχής της πρώτης εγχωρίως κατασκευασμένης (το 65% του έργου έγινε από τουρκικές εταιρίες) κορβέτας Milgem (εθνικό πλοίο) από το τουρκικό Ναυτικό.
Ο Ερντογάν μίλησε ως ο χειρότερος κεμαλιστής – εθνικιστής, αναμιγνύοντας μάλιστα τον εθνικισμό με ισχυρές δόσεις ισλαμισμού, κατόρθωσε να κάνει τους πάλαι ποτέ κραταιούς στρατηγούς να μοιάζουν με παιδάκια…
Τι είπε όμως ο Ερντογάν; Χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να ξιφουλκήσει για μια ακόμη φορά εναντίον των κυπριακών δραστηριοτήτων για την αξιοποίηση των αποθεμάτων υδρογονανθράκων στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) τους.
Το πιο ωραίο όμως ήταν ότι αξιοποίησε το γεγονός ότι η καθέλκυση του πλοίου έγινε την ημέρα της 473ης επετείου της Ναυμαχίας της Πρέβεζας, όταν στόλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας νίκησε τον μεγαλύτερο σε μέγεθος στόλο της Δύσης: «Συνιστώ στη διεθνή κοινότητα να διδαχτεί το μάθημα της νίκης στην Πρέβεζα», δήλωσε ο Ερντογάν! Δηλαδή, μη μας πιέζεται και πολύ διότι θα σας… βυθίσουμε! Στην ακόλουθη διεύθυνση οι αναγνώστες μας μπορούν να δουν με λεπτομέρειες τι ήταν ακριβώς αυτή η αυμαχία της Πρέβεζας:


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου