Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

Επείγουσα Προσφυγή του Λαός στο Ευρωκοινοβούλιο κατά του χαρατσιού στα ακίνητα : Αντίκειται στη Νομοθεσία της ΕΕ και ζητείται η κατάργησή του.
Έξι Βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ (οι κ. κ. Αϊβαλιώτης, Κολοκοτρώνης, Πολατίδης, Μαρκάκης, Αποστολάτος και Χρυσανθακόπουλος) και τρία διακεκριμένα στελέχη του Λαός που πολιτεύονται στο Λεκανοπέδιο, ο παπα–Τσάκαλος, ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος και ο καθηγητής Πληροφορικής Κ. Γρηγορόπουλος, προσέφυγαν κατά της Απόφασης της Ελληνικής κυβέρνησης για το νέο χαράτσι στα ακίνητα. Η Προσφυγή των 9 στελεχών του Λαός είναι η εξής :

Προς ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

Κυρία Ε. ΜΑΖΖΟΝΙ
Η Ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε πρόσφατα την επιβολή ενός πρόσθετου τέλους σε όλα τα ακίνητα (διαμερίσματα, κατοικίες κλπ) που υπάρχουν στην Ελλάδα, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Η επιβάρυνση είναι μεγάλη και φτάνει μέχρι τα 20 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, ενώ παράλληλα είναι και εντελώς άδικη αφού τα ακίνητα έχουν ήδη πολλαπλώς επιβαρυνθεί κατά την οικοδόμηση ή την απόκτησή τους με φόρους, συμβολαιογραφικά έξοδα, ΦΠΑ, έκτακτες εισφορές, ειδικά τέλη, επιβάρυνση για έκδοση αδείας και ένα σωρό άλλες επιβαρύνσεις.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου