Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΕΖΕΛ.

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΝΤΕ ΤΟ. ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ.  ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΟΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΡΑ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ.
Αγνοήθηκαν 250 διαμαρτυρίες προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης Ελλάδος
Εν τω μεταξύ πληροφορούμαι ότι τοΕθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης της Ελλάδος, έχει αρχειοθετήσει όλες τις επιστολές διαμαρτυριών που έλαβε για το θέμα Εζέλ/ΑΝΤΕΝΝΑ 1 (Ελλάδος)  δίχως να απαντήσει σε καμία! Και αυτό κατ΄εντολή του προέδρου του Συμβουλίου Ιωάννη Λασκαρίδη. Ο αριθμός των διαμαρτυριών που έφθασαν μέχρι στιγμής, μόνο στο Ε.Σ. Ραδιοτηλεόρασης Ελλάδος (εκτός εκείνων που στάλθηκαν στον ΑΝΤΕΝΝΑ 1 (Ελλάδος) που είναι κατά εκατοντάδες περισσότερες) ξεπερνούν τις 250! Και όλες μπήκαν στα συρτάρια τους, όπως λέει η σχετική πληροφορία,  κατ΄εντολή Λασκαρίδη (και Αντιπροέδρου Αρείου Πάγου ε.τ.) http://www.eklogika.gr/page/anexartitesarxes/esradiotileorasi . Δίχως να σταλεί καμία απάντηση, ούτε έστω και μια επιβεβαίωση λήψης (acknowledgement). Τέτοια περιφρόνηση από ένα σώμα που η ύπαρξή του αφορά και μόνο τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας των ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ…


Ε Λ Λ Α Σ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου