Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΣΣΣΤ.ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΤΡΕΧΕΙ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλιο Αιώνιας Ελληνικής Πίστης : Συνέλληνες οσο ασχολούμαστε μόνο με το ελλάσον πρόβλημα που είναι το μνημόνιο,τα σημαντικά,γεωστρατηγικά,γεωπολιτικά ζητήματα όπως αυτό του βίντεο που θα δείτε παρακάτω θα προχωράνε με τέτοια ταχύτητα που στο τέλος θα βρεθούμε προ τετελεσμένον γεγονότων και θα ρίχνει ο καθένας πάλι το φταίξιμο στον άλλον.
Για άλλη μια φορά το ίδιο λάθος
Προσέξτε απο το 1,30

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ





ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ




1 σχόλιο:

  1. Τι το σημαντικό έχει δηλ. αυτό το video; Tίποτα το ασυνήθιστο! Βλέπουμε τους σκοπιανούς την ώρα που στήνουν το άγαλμα και 2-3 γραφικούς που τραγουδάνε (σε ρυθμό Καλαματιανό μάλιστα!) κάποιο τραγουδάκι για την "μακεδόνια" και αυτοχειροκροτούνται -σαν χαζά- μες την τρελή χαρά. Αυτοί την δουλειά τους κάνουνε και πουλάνε το παραμύθι τους σε όλο τον κόσμο, με επιτυχία μάλιστα. Το ζητούμενο είναι να αποκτήσουμε εμείς στην Ελλάδα σοβαρή και πάνω απ΄ όλα φιλοελληνική κυβέρνηση η οποία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να τελειώνουμε με την γελοία αλλά και συνάμα αισχρή προπαγάνδα των σκοπίων.

    Επίσης με όλο το θάρρος, καλό είναι να ...τιθασεύσετε τον "Δαίμονα του Τυπογραφείου" στα κείμενά σας. Πέρα από σωρεία λαθών στην στίξη, έχετε ξεχάσει τον τόνο στο "όσο (ασχολούμαστε)", το "ελλάσον" έπρεπε να είναι "έλασσον" και το "τετελεσμένον", ως επιθετικός χαρακτηρισμός του "γεγονότων" γράφεται με -ων και όχι με -ον, το σωστό δηλ. είναι "τετελεσμένων".

    Η προσπάθειά σας είναι συγκινητική και αξιέπαινη. Χρειάζεται όμως και αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει τον ακραιφνή Έλληνα Εθνικιστή, δηλ. η απαραίτητη ακρίβεια και ορθότητα στον λόγο και την γραφή, ώστε να απολαμβάνουμε -στο μέτρο του εφικτού- την μέγιστη αξιοπιστία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή