Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Σχόλιο Αιώνιας Ελληνικής Πίστης : Με αφορμή μιάς συζήτησεις που είχα με έναν φίλο σχετικα με την συνεχεια τις ελληνικής φυλής ξανα φέρνω στην επιφανεια την μελέτη του κ Κων/νου Τριανταφυλλίδη


Επιστημονική απάντηση στους αρνητές της Φυλετικής συνεχείας των Ελλήνων. Σε όλους αυτούς οι οποίοι ισχυρίζονται ότι αποτελεί ψεύδος και ρομαντική επινόηση η εθνική συνέχεια των Ελλήνων.
Πόσοι γνωρίζουν την ιδιαίτερα σημαντική εργασία του Καθηγητού Γενετικής του τμήματος Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνου Τριανταφυλλίδη. Η εργασία αυτή, που έχει τίτλο “Η γενετική σύσταση των κατοίκων της Ελλάδας”, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά σε ένα Ελβετικό επιστημονικό περιοδικό. Αξίζει να πούμε ότι ο καθηγητής κ. Τριανταφυλλίδης με την εργασία του αυτή θέλησε να δώσει απάντηση σε όσα ανθελληνικά είχε υποστηρίξει ο εβραίος ιστορικός Ντυροζέλ, που ισχυρίζετο ότι οι Έλληνες είναι απόγονοι τούρκων. Περιττό να πούμε ότι κάποιες από τις απόψεις του κ. καθηγητού δεν μας βρίσκουν σύμφωνους, αλλά οπωσδήποτε μας βρίσκει σύμφωνους, που είναι και το σημαντικότερο, η άποψή του για την φυλετική συνέχεια του Ελληνισμού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Το πρώτο μέρος της εργασίας έχει αντικείμενο την γενετική σχέση των Ελλήνων με τους άλλους μεσογειακούς λαούς: