Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ - ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ

Γράφει ο Α.
Είσαι ελεεινός, είσαι άθλιος, είσαι πουλημένος. Που πας ρε μέρα που είναι, με δύο νεκρούς αστυνομικούς, έναν να χαροπαλεύει και άλλον έναν να βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου και μου βγάζεις τους λαθρομετανάστες να τους λυπηθούμε; Πληρώνουν ζωντανό λινκ, εκεί στον Alpha για να ακούμε παπαριές από λαθρομετανάστες ρεεεεεεεεεε;;;; Τι κάνεις ρε άθλιε Λαζόπουλε; Κλαίει η ψυχή μας ρεεεεεεε, που 2 παλικάρια χάθηκαν, που άλλο ένα έχει σφηνωμένες σφαίρες στο σώμα του και εσύ μου το παίζεις ο μπαμπάς των λαθρομεταναστών;
Γιατί ρε Λαζόπουλε ξεφτιλίζεις τους Έλληνες; Γιατί ρεεεεεεεεεεεεεε;;; Γιατί είμαστε μαλάκες και τους βλέπουμε Θέε μου; Γιατί;
Συγνώμη παλικάρια μου, συγνώμη μανούλες, συγνώμη πατεράδες και αδέρφια των 2 παιδιών για λογαριασμό του Λαζόπουλου...Ειλικρινά συγνώμη.


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/03/blog-post_1192.html


4 σχόλια:

  1. Ετσι μας καταντησαν τα σκουπιδοκαναλα.
    Να επιβραβευουμε τις καραπουσταρες και τις καραπουταναρες.
    Βαρεια αρρωστη η Ελληνικη κοινωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι το μνημόσυνο των δύο ΗΡΩΩΝ Αστυνομικών, από τον ΕΛΕΕΙΝΟ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ, ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ, Μ.....Α Λαζόπουλο.
    Εμ βέβαια δεν στοτώθηκε κανένας Γρηγορόπουλος, για να μας λιβανίζουν μέρα - νύχτα τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας επί μήνες. Κι' αυτοί που είπανε δυό κουβέντες, αύριο θα ξεχάσουν. Αλήτες, δολοφόνοι δημοσιογράφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λαζόπουλος "κάνει" μεγάλη ζημεια στην Ελληνικη κοινωνία.Ανθρωπος με πολλά ψυχολογικά προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΣΥ ΛΑΚΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΣΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΝΙΣΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΑΚΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ; ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΤΣΕΠΩΝΕΙΣ 170.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ... ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΛΑΚΗ, ΚΟ ΚΟ ΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή