Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΡΙΒΑ – ΔΙΓΕΝΗ


    Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. (Καλλιρρόης 52) εκδήλωση για τον στρατηγό Γρίβα, από τον «Σύλλογο Εθνικής Μνήμης και Χρέους: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  ΓΡΙΒΑΣ – ΔΙΓΕΝΗΣ», Πρόεδρος του οποίου είναι ο βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ. κ. ΗΛΙΑΣ  ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ, και Γ.Γ. ο βουλευτής της Β΄ ΑΘΗΝΩΝ κ.ΚΩΣΤΑΣ  ΑΊΒΑΛΙΩΤΗΣ.
Εκτός των προαναφερθέντων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και εκφώνησαν λόγους οι κ.κ.      -     
 - ΝΙΚΟΛΗΣ  ΝΙΚΟΛΑ’Ι’ΔΗΣ , Αγωνιστής της ΕΟΚΑ και στενός συνεργάτης του Γρίβα,  ο οποίος έγινε μέλος της ΕΟΚΑ σε ηλικία μόλις 16 ετών.
- ΓΙΩΡΓΟΣ  ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ, Δημοσιογράφος και Συγγραφέας του Πατριωτικού  Χώρου,
- ΧΡΙΣΤΟΣ  ΓΟΥΔΗΣ, Αστροφυσικός, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών ‘ΙΩΝ  ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ’,
- ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, Αρχηγός και Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
      
       Η αίθουσα της εκδήλωσης ήταν ασφυκτικά γεμάτη, καθώς και οι άλλες αίθουσες, στις οποίες είχαν ειδικές οθόνες,  ήταν ασφυκτικά γεμάτες, ενώ πολύς κόσμος βρισκόταν από έξω, βοηθούσης και της καλοκαιρίας. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν οι κ.κ. ΒΑ’Ι’ΤΣΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ, Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και Αντιπρόεδρος της Βουλής, ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Πρέσβης ε.τ. και Αναπληρωτής του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., ο αδελφός του απαγχονισμένου ήρωα της ΕΟΚΑ, Χαριλάου Μιχαήλ, ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Σπίνος κ.α.
       Την εκδήλωση έκλεισε ο βουλευτής και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου, κ. ΚΩΣΤΑΣ  Α’Ι’ΒΑΛΙΩΤΗΣ, καλώντας τους παρευρισκομένους να ψάλλουν τον Εθνικό Υμνο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου