Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΡΙ ΦΡΑΚΤΩΝ


Του Χρήστου Μαντζιάρη

Διαμαρτύρονται οι ανθέλληνες αριστεροί ιδεολόγοι για την απόφαση της κυβέρνησης να φτιάξει φράγμα αναχαίτισης εισβολής επίβουλων λαθρομεταναστών στον Έβρο. Εγκλωβισμένοι στην ουτοπική ιδεολογία τους συνεχίζουν να αντιμάχονται οτιδήποτε γίνεται για το καλό της πατρίδος μας. Ο οπισθοδρομικός και αναχρονιστικός  δήθεν προοδευτισμό τους, μας φανερώνουν τις προθέσεις τους για την Ελλάδα μας. Ως όργανα του διεθνισμού γνωρίζουν ότι η έλευση λαθρομεταναστών γίνεται βάσει σχεδίου. Τα ναρκοπέδια στον Έβρο ξηλώθηκαν για έναν και μόνο λόγο. Για να γεμίσει η χώρα με λαθρομετανάστες και να αλλοιωθεί η ομοιογένεια του ελληνικού πληθυσμού.
Ξεχνούν οι αριστεροί  ότι ο κομμουνισμός έδρασε πίσω από τείχη, φράγματα και ηλεκτροφόρα σύρματα. Τα κομμουνιστικά φράγματα δεν είχαν μήκος 12,5 χιλιόμετρα αλλά πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα. Δεν διαμαρτυρήθηκαν όμως ποτέ για τα φράγματα αυτά, στα οποία οι «λαϊκές δημοκρατίες» σκότωσαν πολλούς ανθρώπους που προσπαθούσαν να δραπετεύσουν από τον κομμουνιστικό «παράδεισο». Δεν διαμαρτυρήθηκαν για το φράγμα των ΗΠΑ, στα σύνορα με το Μεξικό, που σκοπό έχει τον περιορισμό της λαθρομετανάστευσης. Ούτε για τους δύο φράκτες του Ισραήλ, στην Παλαιστίνη και στην Αίγυπτο. Αλλά, το σπουδαιότερο, δεν διαμαρτυρήθηκαν ποτέ για το φράγμα στην Λευκωσία.
Επίσης είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι οι αριστερόφρονες προτιμούν να υποστηρίξουν τους εχθρούς τους, λαθρομετανάστες, παρά τους Έλληνες. Η εχθρότητα αυτή υπάρχει διότι οι κομμουνιστές είναι φανατικοί άθεοι. Οι λαθρομετανάστες, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι, είναι φανατικοί πιστοί στον Αλλάχ. Άρα είναι απόλυτα αντίπαλοι και γι αυτό δεν υπάρχει κομμουνιστικό κόμμα στις μουσουλμανικές χώρες. Παρ’ όλα αυτά οι αριστεροί «κόπτονται» για τους λαθραία εισερχομένους στην χώρα παρά για τους Έλληνες. Τυχαία πολλοί πολίτες ύψωσαν φράκτες γύρω από τα σπίτια τους για να προφυλαχτούν από τους έποικους;  
Καλά θα κάνουν λοιπόν οι αριστεροί, να διαμαρτυρηθούν πρώτα για τους ιδεολογικούς φράκτες πίσω από τους οποίους τους μάντρωσαν και τους χρησιμοποιούν για να εργάζονται διαβρωτικά σε βάρος της Ελλάδος και ύστερα να κάνουν στην άκρη. Η Ελλάδα θα είναι σίγουρα καλύτερη χωρίς αυτούς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου