Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ!..


 Του Σωτήρη Ζαφειρακόπουλου

Απορίας άξιον είναι αυτό που προ ημερών συνέβη σε σχέσι με τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ!.. Ο οποίος δεν πρόλαβε καλά – καλά να μιλήσει (στις 20 Δεκεμβρίου σε πρωινή εκπομπή του «Mega») για τα δεινά που επιφυλάσσουν οι Εβραιοσιωνιστές στην Ανθρωπότητα και αυτομάτως ξεσηκώθηκαν κατά πρώτον οι απανταχού Ραββίνοι και αμέσως στην συνέχεια τα απανταχού… κολητάρια τους (μεταξύ των οποίων και τα δικά «μας») εναντίον του.
Ούτε που πρόλαβε να μιλήσει ο Χριστιανός και εν μια κραυγή ξεσηκώθηκαν από τα πέρατα του κόσμου τα κάθε λογής σκαθάρια να τον πνίξουν. Από την Αμερική μέχρι την Ευρώπη, αλλαλάζοντες οι Εβραίοι και τα απανταχού δεκανίκια τους έσπευσαν να σταυρώσουν τον κ. Σεραφείμ!.. Ο οποίος δεν έκανε τίποτε άλλο – για να ακριβολογούμε – από του να πει αυτά που από αιώνων είναι παγκοίνως γνωστά.
Ναι, οι καταραμένοι ξεσηκώθηκαν αμέσως. Κι ας μη σπεύσουν να καταδικάσουν και τον γράφοντα που τους αποκαλεί «καταραμένους». Διότι είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ καταραμένοι. Εξηγούμαι…
Όποιος διαβάσει τούτες τις αράδες είτε Χριστιανός είναι, είτε άθεος, μπορεί ν’ ανοίξει μία Βίβλο και να διαβάσει τι συνέβη προ 2000  περίπου ετών, όταν οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι έσυραν τον Ιησού Χριστό στον Πιλάτο, προκειμένου να υπογράψει την σταύρωσι του Θεανθρώπου.
Τι είπε, λοιπόν, ο Πιλάτος αφού άκουσε τον Ιησού και τους κατηγόρους του; Είπε: «Αθώος ειμί από του αίματος του ΔΙΚΑΙΟΥ τούτου. Υμείς όψεσθε. Και αποκριθείς πας ο λαός (δηλαδή οι Εβραίοι) είπε: Το αίμα αυτού εφ’ ημάς και επί τα τέκνα ημών». Ήτοι μόνοι τους ζήτησαν την ΚΑΤΑΡΑ!.. Και, μάλιστα, όχι μόνον για τους ίδιους, αλλά και για τους απογόνους τους!!!
Βλέπετε, λοιπόν, αγαπητοί μου, κι εσείς ότι την κατάρα την πήραν μόνοι τους οι Εβραίοι. Την οποία κατάρα, βεβαίως, φέρουν και σήμερα ως μαύρη σφραγίδα στην ψυχή τους. Μόνοι τους ζήτησαν να είναι καταραμένοι αυτοί και τα τέκνα τους στους αιώνες των αιώνων.
Αυτό, δεν το γνωρίζουν οι Ραββίνοι και τα διάφορα υποπόδιά τους παγκοσμίως και εδώ; Κι αν το γνωρίζουν γιατί διαμαρτύρονται για όσα καταμαρτύρησε εναντίον των Εβραιοσιωνιστών ο Μητροπολίτης Σεραφείμ; Κατά την άποψί μου, μάλιστα, και λίγα τους είπε.
Ξέρετε, όμως, γιατί διεμαρτυρήθησαν; Απλούστατα, διότι τώρα, ειδικά τώρα, που ετοιμάζονται με τα ιδρύματά τους, τους οικονομικούς παράγοντες που ελέγχουν, τα ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ κ.λπ., ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ολόκληρη την Ανθρωπότητα, κάτι φωνές σαν του Μητροπολίτη Πειραιώς, τους ανησυχούν μήπως και ξεσηκωθούν οι Λαοί – και πρώτα απ’ όλους ο δικός μας – και τους πάρει στο κυνήγι.
Διότι, κατά τα λοιπά, γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι καταραμένοι. Οι ίδιοι το ζήτησαν οι ίδιοι το έλαβαν. Τελεία και παύλα.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ



1 σχόλιο:

  1. ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ ΟΜΙΛΗΣ,ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΓΕΙΣ.ΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΤΕΙΣ.ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΣΑ ΛΕΣ.ΥΠΕΡΨΙΦΙΖΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑΣ.ΕΥΓΕ.ΣΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή