Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ




Του Χρήστου Μαντζιάρη

Με την ελληνοποίηση και την εκχώρηση δικαιώματος ψήφου στους ξένους, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι ισλαμιστές, η Ελλάς κινδυνεύει με εξαφάνιση περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην ιστορία της. Αυτοί, σε όποια χώρα και να έχουν εγκατασταθεί δεν προσαρμόζονται στις χώρες υποδοχής, αλλά προσπαθούν να προσαρμόσουν την χώρα υποδοχής. Μήπως τελικά είναι έποικοι; Πρώτα απ’ όλα όμως, πρέπει να κατανοήσουμε ότι το Ισλάμ είναι πολιτική ιδεολογία. Επιβάλει τον τρόπο ζωής σε κάθε μωαμεθανό με την σαρία. Ως εκ τούτου είναι εχθρός της δημοκρατίας και της  ελευθερίας. Στην Αγγλία η σαρία είναι μέρος του βρετανικού νομικού συστήματος ενώ στη Ολλανδία ένας γενικός εισαγγελέας είναι πρόθυμος να δεχθεί την σαρία στις Κάτω Χώρες εάν υπάρχει μουσουλμανική πλειοψηφία. Στην Γαλλία για να μην προσβάλλονται οι ισλαμιστές συνιστάται να αποφεύγονται συγγραφείς όπως ο Βολταίρος και ο Ντιντερό. Αναλογικά κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στην χώρα μας με τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη.
Μα είναι δυνατόν να καθορίζουν την τύχη μας οι εχθροί μας με την ψήφο τους; Σε έρευνά του το κέντρο Pew στην Γαλλία διαπίστωσε ότι οι μισοί Γάλλοι μουσουλμάνοι τρέφουν μεγαλύτερη πίστη στο ισλάμ  παρά στην Γαλλία και δεν έχουν αντίρρηση σε επιθέσεις αυτοκτονίας. Το Βρετανικό Κέντρο για την κοινωνική συνοχή ανακοίνωσε ότι το 1/3 των Βρετανών μουσουλμάνων φοιτητών είναι υπέρ ενός χαλιφάτου σε όλο τον κόσμο. Ισλαμική αντίληψη για την παγκοσμιοποίηση. Στην Ολλανδία το 60% θεωρούν το ισλάμ την μεγαλύτερη απειλή για την χώρα. Σε πολλές πόλεις της Γαλλίας, Μωάμεθ είναι το πιο συνηθισμένο όνομα, ενώ υπάρχουν περιοχές στις οποίες απαγορεύουν να μπει γυναίκα χωρίς μαντήλα. Κτίζουν τζαμιά μεγαλύτερα από τις εκκλησίες, ως δείγμα δύναμης και κυριαρχίας.
Έχετε καταλάβει κυβερνώντες ποιους υποστηρίζετε; Τι σας έφταιξαν οι Έλληνες; Το Ισλάμ είναι η πιο οπισθοδρομική δύναμη στον κόσμο, έλεγε ο Τσόρτσιλ και αυτό το αγνοεί το ΠΑΣΟΚ. Αν το κατανοήσει και δεν ελληνοποιήσει τους μουσουλμάνους θα σώσει την Ελλάδα.



1 σχόλιο:

  1. Ας επιλέγει ο καθένας όποια θρησκεία θέλει, αρκεί να μην πειράζει τον αλλόθρησκο συνάνθρωπό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή