Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΚΡΥΦΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


Του Χρήστου Μαντζιάρη

Η χώρα μας ανήκει στην πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων. Οι βόμβες του δημογραφικού προβλήματος και των χρεών (εσωτερικού και εξωτερικού) απειλούν σοβαρά την ύπαρξη και ευημερία του έθνους μας. Ζούμε εν ολίγοις σε ένα πολύ εκρηκτικό περιβάλλον. Υπάρχουν όμως και άλλες βόμβες που μας απειλούν και κανείς δεν τις αναφέρει. Τις κρύβουν, αλλά μέχρι πότε;
            Μια βόμβα που επίσης απειλεί την χώρα μας είναι η τεράστια έκταση που έχει πάρει η διάδοση των ναρκωτικών ουσιών. Σε όλη την Ελλάδα γίνεται κυριολεκτικά χαμός. Η χρήση τους έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις πλέον. Οι έμποροι αλωνίζουν, οι Έλληνες καταστρέφονται και το έθνος χάνεται. Τα αφύλακτα σύνορα, η αδυναμία αστυνόμευσης και η ατιμωρησία συντελούν στην εξάπλωση των ναρκωτικών. Να σκεφθεί κανείς ότι ακόμη και ο Ελληνικός Στρατός έχει κινητές μονάδες αιφνιδιαστικού ελέγχου των στελεχών του για χρήση ναρκωτικών, αυτό από μόνο του σημαίνει ότι η κατάσταση είναι ανησυχητική.
            Άλλο μεγάλο εκρηκτικό πρόβλημα, για το οποίο κανείς δεν αναφέρει σχεδόν το παραμικρό, είναι τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και ειδικότερα το AIDS. Θα μας πει κανείς εάν όντως έχει μεταλλαχθεί ο ιός και δεν γνωρίζουν οι επιστήμονες ακόμη την συμπεριφορά του; Η χώρα μας παρουσιάζει μεγάλη αύξηση των νοσημάτων αυτών, αλλά πέρα από τις αναφορές στα ιατρικά συνέδρια τίποτε δεν αναφέρεται από τα ΜΜΕ. Δεν θέλουν να ανησυχήσουν τον κόσμο ή υπάρχει σκοπιμότητα; Οι πολίτες απροστάτευτοι και ανημέρωτοι φαίνονται να ανησυχούν μόνο για την οικονομική κατάσταση. Η ύπαρξη επίσης τόσων εκατομμυρίων λαθρομεταναστών από τον τρίτο κόσμο, συντελεί στην εξάπλωση των ασθενειών αυτών.
            Ο ελληνικός λαός έχει εγκαταλειφθεί κυριολεκτικά από τον δικομματισμό, ο οποίος καταβαραθρώνει τους ‘Έλληνες μέρα με την ημέρα. Χρειάζεται εθνική αφύπνιση. Ο πολίτης έχει χάσει κάθε εμπιστοσύνη προς το κράτος. Ο πατριωτικός παρεμβατισμός που επικαλείται ο ΛΑ.Ο.Σ για την οικονομία, πρέπει να απλωθεί σε όλους τους τομείς της ζωής των Ελλήνων, ώστε να υπάρχει ελπίδα για το μέλλον.
                                                                                   
  ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου