Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΖΙΚΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ

Έχω διαβάσει για το φαινόμενο Chemtrails εδώ και χρόνια και αποφάσισα να το παρακολουθήσω προσέχοντας τον ουρανό.

Λοιπόν στο νομό Σερρών έχει να παρατηρηθεί από τις αρχές καλοκαιριού εκτός και αν οι ψεκασμοί έγιναv τα βράδια . Σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010 κατά τις 8 π.μ κοιτάζοντας τον ουρανό της πόλης των Σερρών παρατήρησα να είναι σκεπασμένος με ένα πλέγμα άσπρου καπνού σαν αυτόν που αφήνουν τα αεροπλάνα Οι γραμμές δεν εξαφανίζονταν αλλά απλώνονταν και ενώνονταν με τις άλλες γραμμές του πλέγματος και μέχρι το μεσημέρι σχηματίστηκε ένα είδους καταχνιάς πάνω στο ουρανό η οποία παραμένει μέχρι και τώρα σε μικρό όμως βαθμό. Σερφάροντας στην ιστοσελίδα http://www.rdrinfo.net/
(Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δίνει πολλές πληροφορίες σχετικά με το είδος του αεροσκάφους, το υψόμετρο, το δρομολόγιό του ,τον τύπο το εργοστάσιο κατασκευής κ.α.) και σε δείχνει σε πραγματικό χρόνο όλες τις πτήσεις των αεροσκαφών στην Ελλάδα, διαπίστωσα ότι τα σκάφη που ψέκαζαν 2 στο αριθμό δεν είχαν να προβάλουν κανένα στοιχείο παρά μόνο το ύψος της πτήσης τους.
Σας επισυνάπτω και μερικές φωτογραφίες για δημοσίευση αλλά και την ιστοσελίδα http://www.rdrinfo.net που ίσως φανεί χρήσιμη σε κάποιους που ασχολούνται με το φαινόμενο Chemtrails.

Φιλικά ένας αναγνώστης


ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ




3 σχόλια:

  1. ρε τι λέτε;
    Ποιά chemtrails;
    Contrails είναι που τα μελετάνε από την δεκαετία του 50 τουλάχιστον.
    Καμία συνομωσία.
    Και ναι υπάρχουν contrails που διαρκούν πολύ

    «Contrails are ice clouds with radiative effects similar to thin cirrus cloud layers (Liou, 1986; Raschke et al.,1998). They are short-lived when formed in dry air but persist and develop into extended cirrus cloud layers when the ambient air is moist with relative humidity above ice saturation. Individual contrails have been
    observed to persist for many hours (Minnis et al., 1998)» (Radiative forcing by contrails, R. Meerkotter et al, Ann. Geophysicae 17, 1080±1094 (1999))
    (tinyurl . com / 33zjggy)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anonime,
    Και μετά Ξυπνησες αλλα τι σου φταίνε και οι αλλοι με τις χαζομάρες που πετάς.
    το εχεις ψάξει το θέμα?
    αν ναι για πες μας γιατι τοσο καιρο δεν yπηρχανε contrails και τώρα υπάρχουν.
    αντε παπαγαλακί εμαθες μια λέξη και την λες.
    Καραγκιόζη ελληναρά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επειδη δεν εχω καταλαβει και πολλα μπορει καποιος να μου εξηγησει, τι ψεκαζουν ακριβος και για ποιο λογο????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή