Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΔΥΜΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - ΠΛΕΥΡΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

6452Όχι έναν, αλλά δύο προβεβλημένοι βουλευτές του ΛΑΟΣ θα ριχτούν στην μάχη για την Περιφέρεια Αττικής, με τις ανακοινώσεις να γίνονται το μεσημέρι της Πέμπτης, στην συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, στα γραφεία του κόμματος στην οδό Καλλιρρόης.
Τελικά η άποψη για αυτόνομη και διακριτή κάθοδο του κόμματος στις περιφερειακές εκλογές όχι μόνο επικράτησε, αλλά και κατεβαίνουν δύο από τους πλέον αναγνωρίσιμους και με συγκεκριμένες θέσεις στο μεταναστευτικό βουλευτές Αθηνών.
Αναδεικνύεται με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο το πατριωτικό προφίλ του κόμματος, αλλά ξεκινά μια μάχη για να "μετρηθούν" οι δυνάμεις του ΛΑΟΣ στην μισή ουσιαστικά Ελλάδα, σε ιδιαίτερα μάλιστα "προνομιακές" συνθήκες, καθώς κανένας από τους αντιπάλους δεν θα πρέπει να "τρομάξει" τον Άδωνη Γεωργιάδη.
Η όλη κουβέντα που είχε ξεκινήσει πριν από αρκετές εβδομάδες, φαίνεται ότι παίρνει αίσιο τέλος καθώς δεν υπήρξε τελικά αυτό που φοβόντουσαν οι περισσότεροι, μια "άχρωμη" υποψηφιότητα, που θα επιχειρούσε μεν να "διατρήσει" τον χώρο της κεντροδεξιάς, αλλά δεν θα μπορούσε να παρακινήσει τους πατριώτες να την υποστηρίξουν δυναμικά.
Πολλοί ήταν αυτοί που κατηγόρησαν τον Γιώργο Καρατζαφέρη, γιατί "καθυστέρησε" να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του ΛΑΟΣ. Φαίνεται όμως, ότι η συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση θα είναι ίσως από τις πιο κομβικές στην ιστορία του κόμματος καθώς θα επιχειρήσει να ισχυροποιηθεί στο "κάστρο" της Αθήνας.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι η υποψηφιότητα του Μάκη Βορίδη - η οποία είχε ισχυρά ερείσματα τον Αύγουστο - "κάηκε" λόγω του ότι βγήκε πολύ νωρίς και προκάλεσε αν μη τι άλλο αντιδράσεις από όλο σχεδόν το φάσμα του πολιτικού πεδίου. Η επιλογή όμως Γεωργιάδη - Πλεύρη είναι μια ισχυρή ρελάνς του Γιώργου Καρατζαφέρη και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου