Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Π.Ε.Α.Ν. (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1941) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΝΩΣΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΝΕΩΝ - ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΣ Π.Ε.Α.Ν. ΜΕΡΟΣ 1ο

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs168.ash2/41600_113434635371355_8602_n.jpgΗ Π.Ε.Α.Ν.ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΤΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 1941 ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ.
ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΡΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΟΥΡΑΣ.
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑΣΕ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ.
1ον.Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΟΛΟΦΘΟΡΙΩΝ
2ον.Η ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ
3ον.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΣΗ ΗΘΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ <<ΔΟΞΑ>> ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΥΨΩΣΗ ΗΘΙΚΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΤΕΛΟΣ Η Π.Ε.Α.Ν. ΕΙΧΕ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΕΥΡΗΤΑΤΑ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ


ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΣ Π.Ε.Α.Ν.

1.Πιστεύουμε στην Ελευθερία ως την βασική προϋπόθεση της εξελίξεως της κοινωνίας.Τήν ελευθερία δεν την εννοούμε ως την ασυδοσία του φιλελευθερισμού η ως την τυφλή υπακοή της πολιτείας του φασισμού.
Την ελευθερία την εννοούμε ως την πηγή των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των ατιμωνόταν εννοούμε ως την ισορροπία μεταξύ των δικαιωμάτων και των υποχρέωσαν πού εξασφαλίζει την συμβίωση των ατόμων με το σύνολο.Μόνον διά της ελευθερίας εξασφαλίζεται η παραγωγική αλληλεπίδραση μεταξύ του ενός ατόμου και του άλλου,μεταξύ των ατόμων και τού συνόλου,μεταξύ του ενός συνόλου ατόμων και του άλυπου εξασφαλίζει την πνευματική προδοτών υλική ευμάρεια,την προσωπικότητα του ατόμου και την ιστορική προσωπικότητα του συνόλου.
2.Πιστεύουμε στην Λαϊκή Κυριαρχία ως την απαραίτητη προϋπόθεση αρμονικής συμβιώσεως των ατόμων Δημοκρατία πηγάζει από την αρχή της Λαϊκής Κυριαρχίας.Τήν Λαϊκή Κυριαρχία και την Δημοκρατία δεν της θεωρούμε ως την οχλοκρατία του παρελθόντος αλλά ως το μόνο τρόπο κοινωνικής οργανώσεως και διοικήσεως πού εξασφαλίζει την πρέπουσα κατεύθυνση της κοινωνικής προόδου κατά τρόπο πού να προάγει την πνευματική,ηθική και υλική κατάσταση του συνόλου.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ


Γίνετε μέλος της ομάδας στο FACEBOOK.γράφοντας στην αναζήτηση με κεφαλαια Π.Ε.Α.Ν. (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1941) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΝΩΣΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΝΕΩΝ


Η αλλιώς πατήστε εδώ...
http://www.facebook.com/group.php?gid=113434635371355&ref=ts








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου