Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Μετά τους «300» έρχεται η μάχη του Μαραθώνα

http://www.skai.gr/files/temp/07A1F21AA143B5DDB3ECE08072F32C5F.jpgΣτον Themistocles πάει το Hollywood μετά τον Leonidas αφού η επιτυχία της ταινίας «300» έκανε τους παραγωγούς να τρίβουν τα χέρια τους. Έτσι, θα βγάλουν μια νέα ταινία για τους Περσικούς Πολέμους, που θα λέγεται «Xerxes» και θα έχει πρωταγωνιστή τον... Θεμιστοκλή!

Στον «Ξέρξη», μια ιστορία επίσης βασισμένη σε κόμικ του Φρανκ Μίλερ, θα παρακολουθήσουμε τη μάχη του Μαραθώνα. Όπως είπε ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ, η συμφωνία για την μεταφορά του κόμικ στον κινηματογράφο έχει ήδη «κλείσει» και τονίζει ότι η ομάδα των σεναριογράφων έχουν ξεκινήσει να γράφουν.

Μετά τους "300", ταινίες με τον Θεμιστοκλή και τις Θερμοπύλες

Μιλώντας στο πρόσφατο Φεστιβάλ Comic-Con, ο ίδιος δήλωσε ότι τα γεγονότα της ταινίας ξεκινούν κάποια χρόνια πριν από εκείνα των «300» και παρακολουθούν τη μάχη του Μαραθώνα.

Σύμφωνα με το σκηνοθέτη, παρακολουθούμε τον Θεμιστοκλή να μαθαίνει ότι οι Πέρσες ετοιμάζονται να εισβάλλουν, μαθαίνουμε γιατί ο Ξέρξης είναι αυτός που είναι και παρακολουθούμε τη μάχη του Μαραθώνα.

Όπως πρόσθεσε, «αν και ο Λεωνίδας στους «300» ήταν ένας σούπερ-πολεμιστής, ο Θεμιστοκλής είναι διαφορετικός, είναι εμείς».

Στην ταινία, φυσικά, θα κάνει εμφάνιση και ο Λεωνίδας, ενώ ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Τζέραλντ Μπάτλερ για να αναλάβει ξανά τον ρόλο. Επιμένει, ωστόσο, ότι η ταινία θα έχει το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου