Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΣΤΟΠ στις τσάμπα μετακινήσεις για τους θαυμαστές των συμμοριτών

Ελέω Κουριαννίδη τέρμα στα δωρεάν λεωφορεία για προσκύνημα τα μνημεία του… ΔΣΕ

ΣΤΟΠ ΚΚΕ-ΔΣΕ

Είναι γνωστή η προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια το ΚΚΕ, για να αναδείξει τον… αντιστασιακό ρόλο του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ), μιας οργάνωσης δηλαδή που δημιουργήθηκε πολύ μετά την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Φυσικά ο ΔΣΕ το μόνο που έκανε ήταν συμμοριτοπόλεμος, παιδομάζωμα και πάσης φύσεως εγκλήματα. Στο πλαίσιο της προσπάθειάς του αυτής, το ΚΚΕ δεν χάνει ευκαιρία να «κολλάει» δίπλα στο λογότυπο της ΠΕΑΕΑ (Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, δευτεροβάθμιο όργανο οργανώσεων που ελέγχονται από το ΚΚΕ), τα αρχικά του ΔΣΕ!

Με τον τρόπο αυτό, καταφθάνουν πολύ συχνά στον Δήμο Θεσσαλονίκης αιτήματα με την υπογραφή ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, για την χορηγία λεωφορείων με έξοδα των δημοτών της πόλεως, για να παρευρεθούν αυτοί οι αμετανόητοι συμμορίτες στους τόπους … θυσίας των!

Ο πρώτος που ανέδειξε αυτήν την προσπάθεια εξαπάτησης του δημοτικού συμβουλίου ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κουριαννίδης, σε μία από τις πρώτες συμμετοχές του σε συνεδριάσεις του Δ.Σ. Έκτοτε, όχι μόνο καταψηφίζει συνεχώς τα αιτήματα, αλλά δίνει και μάχη να σταματήσει να τα ψηφίζει η… δεξιά πλειοψηφία του Παπαγεωργόπουλου.

Στην συνεδρίαση της Πέμπτης 24 Ιουνίου, επιτέλους αυτή η συνεπής στάση του Γιάννη Κουριαννίδη έφερε αποτελέσματα. Ενώ είχε ξεκινήσει μόνος του, μη καταφέρνοντας στην αρχή να πείσει για την επιλογή του ούτε τον έτερο δημοτικό σύμβουλο του ΛΑΟΣ κ. Ακριβόπουλο, ο οποίος ψήφιζε υπέρ της χορηγίας (!), με την πάροδο του χρόνου όλο και αυξάνονταν τα χέρια των αρνητικών ψήφων στη χορηγία. Στην προχθεσινή μάλιστα συνεδρίαση πήραν το λόγο εκτός του κ. Κουριαννίδη, και υπερθεμάτισαν στα λεγόμενά του, και οι δύο αντιδήμαρχοι κ.κ. Τσούγκας και Παπαγιαννόπουλος, καθώς και ο Ακριβόπουλος.

Το αποτέλεσμα ήταν να μη γίνει δεκτό, για πρώτη φορά, το αίτημα των κομμουνιστών, οι οποίοι τώρα πια το φυσάνε και δεν κρυώνει!

http://blackblogofcommunism.com

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου