Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Ραγιαδισμός,αμέλεια και ανοικτές πύλες

Ο ραγιαδισμός που φέρουν τα γονίδια τους όσοι μας κυβερνούν. Η αμέλεια μας που τους εκλέγουμε, αφήνουν τις πύλες της χώρας ανοικτές βάζοντας σε κίνδυνο την κυριαρχία του κράτους.Ένα κράτος υφίσταται όταν μπορεί να ελέγξει τα σύνορα του καθιστώντας τα ασφαλές για τους νόμιμους υπηκόους του και την οικονομία του παρέχοντας τους όσο το δυνατό περισσότερες ευκαιρίες ευμάρειας και εφαρμόζοντας αυστηρά τους νόμους εξαφανίζοντας έτσι κάθε μορφή αδικίας.

Είναι της πάση γνωστό ότι το δικό μας κράτος δεν έχει τη δυνατότητανα ελέγξει τα σύνορα του καθιστώντας τη χώρα ξεφραγο αμπέλι για τον κάθε γης αναζητούντα μια καλύτερη τύχη.Επικεντρωνώμαστε στο θέμα της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης, η Κύπρος έγινε πασίγνωστη στις χώρες του τρίτου κόσμου στην οποία η παράνομη είσοδος έχει καταστεί παιχνίδι στο όποιο η επιτυχία όχι μόνο δεν τιμωρείται αλλά επιβραβέυεται.

ceb5ceb3ceb3cf81ceb1cf86cebf-cebbceb1ceb8cf81cebfcebcceb5cf84ceb1cebdceaccf83cf84ceb7Στο έγγραφο, που αποκλειστικότητα, έχει το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, φαίνεται η επιβράβευση στους μετανάστες όπως αναφέραμε πιο πανω. Μηνιαίο πάγιο εισόδημα για την κάλυψη των βασικών αναγκών που δίδεται απο το δήθεν κυρίαρχο μας κράτος σε ενα λαθρομετανάστη ο οποίος επικαλείται πολιτικό άσυλο είναι το ποσό των 5.726,43 € σύν τα όποια επιπλέον επιδόματαγια κάλυψη αναγκών οόπως θέρμανση 171,00 € και επιδώματα γιορτών 1.310,80 €. Τα πιο πάνω εισοδήματα έχει μια πενταμελούς οικογένεια, η οποία εισήλθε παράνομα στη χώρα αμφισβητώντας την κυριαρχία της καταπάτησε τα σύνορα της , δεν έχει ποτέ συμβάλει θετικά προς την οικονομία της και δεν υφίσταται κανένα έλεγχο που να αφορά την τήρηση των νόμων.

Και όλα αυτά σε περίοδο οικονομικής κρίσης όπου η μέση οικογένεια στην Ελλήνων Κύπρο πασχίζει καθημερινά για να επιβιώσει.Τα εισοδήματα μιας μέσης οικογένειας Ελλήνων της Κύπρου είναι κατα πολύ λιγότερα απο εκείνα που η ίδια αναγκάζεται να επιδοτεί για κάθε οικογένεια λαθρομεταναστών.

Πάγια θέση του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ είναι η εφαρμογή ολοκληρωμένης μεταναστευτικής πολιτικής η οποία να καθορίζει αυστηρά τον αριθμό εισερχομένων μεταναστών ανάλογα και μόνο με τις ανάγκες της οικονομίας για εργατικά χέρια.

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου