Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ FOCUS


Αμετανόητοι εμφανίζονται οι Γερμαναράδες, κάνοντας μάλιστα πως δεν καταλαβαίνουν από τις αντιδράσεις, που έχουν ξεσπάσει τόσο στην Ελλάδα όσο και μεταξύ των Έλλήνων ομογενών της Γερμανίας, για το κατάπτυστο άρθρο του Γερμανικού Focus. Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: "Τους Έλληνες πείραξε πιο πολύ το πρωτοσέλιδο του δημοσιεύματος παρά αυτά, που γράφονται σ' αυτό. Δεν αντιλαμβάνομαι το γιατί. Πρόκειται για μια φωτογραφία-καρικατούρα. Για μια μορφή τέχνης..." (Εδώ ακριβώς, το άγαλμα της Αφροδίτης γυρίζει και τον...φασκελώνει!)

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης απέστειλε επιστολή προς την συντακτική ομάδα του περιοδικού και ειρωνευόμενος το πολιτιστικό υπόβαθρο των ατόμων, που την αποτελούν αναφέρει τα εξής: "Με δικαιολογημένη έκπληξη διεπίστωσα στο εξώφυλλο της τελευταίας εκδόσεως του περιοδικού σας Focus την αφοσίωσή σας εις τα πολιτιστικά ευρήματα, όπου η Αφροδίτη της Μήλου και η πράγματι έντεχνος χειρονομία της έζησαν μιαν ακόμη μέρα πραγματικής πολιτιστικής ποιότητας".

Ο κ. Καρατζαφέρης μαζί με την επιστολή επισυνάπτει και ένα...δωράκι προς το Focus, μια φωτογραφία, η οποία απεικονίζει τον μυθικό Σάτυρο και αυτό "για να συνδράμω την πολιτιστική σας προσπάθεια αλλά και τις ανάγκες του κοινού, το οποίο δια του περιοδικού σας προσπαθείτε να διαπλάσετε".


Τίποτε άλλο από εμένα. Σημειώνω απλά την ιστοσελίδα αλλά και το mail του εν λόγω περιοδικού. Μπορεί να σας χρειαστούν!

http://www.focus.de/magazin
presse@focus-magazin.de
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΟΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου