Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΣΥ. ΡΙΖ. Α ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ

Σύμφωνα με το άρθρο του Βήματος «Οι δρόμοι θα βουλιάζουν κάθε μέρα» ο "Γελαντζί Τσέ" το πήρε απόφαση...
"Η Κουμουνδούρου σήμανε λήξη της αναμονής για να δει «πού το πάει ο Παπανδρέου» και κήρυξε πόλεμο, διά στόματος του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα. "
Εναντίον ποιου κήρυξε πόλεμο ο κ. Τσίπρας;;;
Εναντίον του...κεφαλαίου;;;

Έχει άραγε καταλάβει κανείς Έλληνας , ΤΙ προτείνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ο αρχηγός του;;;

Παρακολουθώντας την πολιτική ζωή της χώρας τόσα χρόνια , το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να έχει κάποια λογική βάση είναι ότι ο ΣΥΝ μόνο να γκρινιάζει και να καταγγέλλει κάνει....

ΟΥΤΕ ΜΙΑ πρόταση συμβατή με τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υποχρέωση να τηρεί η χώρα μας δεν έχει κάνει από την ίδρυση του.
Αυτό είναι μεγίστη υποκρισία όταν την ίδια στιγμή (και σε αντίθεση με το ΚΚΕ) θεωρεί ότι καλώς είναι η χώρα μέλος της Ε.Ε.
Απλώς θέλει να είναι μέλος μόνο για ότι συμφέρει και ότι (κατά την άποψή του) δεν συμφέρει η χώρα δεν πρέπει να το τηρεί!!!

Το Σταλινικό απολίθωμα από την άλλη πλευρά δεν κρύβει την χαρά του για τις "ευκαιρίες δράσης" που του προσφέρει η κακή κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας.

Έτσι το ΚΚΕ απειλεί το όποιο μέλλον έχει απομείνει στην χώρα λέγοντας :" Το ΚΚΕ και οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ δρομολογούν «αγώνα διαρκείας» και προειδοποιούν ότι «οι δρόμοι θα βουλιάζουν κάθε μέρα»"

Αν αυτό δεν είναι μία ευθεία απειλή κατά της χώρας , τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νοημά τους.
Είναι σαν να λέει ότι το ΚΚΕ θα κατεβάσει τον στρατό του "συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ" στους δρόμους για να εμποδίσει όποια προσπάθεια σωτηρίας κάνει η κυβέρνηση υπό την στήριξη των κεντροδεξιών κομμάτων.


Αν και αυτές οι απειλές αφεθούν να πλανώνται στον αέρα χωρίς να αντιδράσει η κυβέρνηση (κατά κύριον λόγο) και τα αντιπολιτευόμενα αλλά στηρίζοντα τα μέτρα κόμματα , τότε για ποιόν λόγο να υποχρεωθούν οι πολίτες σε θυσίες χωρίς αντίκρισμα;;;


Αν είναι ότι μαζεύουν τα μέτρα να χάνονται από απεργίες , πορείες , καταστροφές , η Ελλάδα μετά από τρία χρόνια θα είναι σε ακόμα χειρότερη μοίρα από ότι είναι σήμερα και την ευθύνηόσοι έδρασαν ενάντια στην προσπάθεια σωτηρίας της χώρας αλλά και όσοι (κυρίως αυτοί) δεν αντέδρασαν στο εσωτερικό σαμποτάρισμα.

Καιρός να κόψουν τα δημοκρατικά κόμματα τις σχέσεις τους με την ακραία συμπεριφορά των αριστερών κομμάτων και να σταματήσουν την ανοχή που σκανδαλωδώς δείχνουν προς αυτά... δεν θα την έχουν μόνο
ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου