Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Επίτομο Λεξικό του Ηλίου - Ι.Δ ΠΑΣΣΑΣ

Πρόκειται για πιστή αναπαραγωγή του πρωτοτύπου, έτσι όπως το οραματίστηκε ο ίδιος ο Ιωάννης Πασσάς, σε μια συλλεκτική, αριθμημένη έκδοση, πραγματικό κόσμημα για τη βιβλιοθήκη κάθε σκεπτόμενου Έλληνα. Οι 5.000 σελίδες του Λεξικού, προϊόν μόχθου έγκριτων φιλολόγων της εποχής, καθώς και τα χιλιάδες λήμματα, αποτελούν μια ανεξάντλητη δεξαμενή γνώσης, που σήμερα, στην εποχή της παραπληροφόρησης και της ομογενοποίησης της ιστορίας, κινδυνεύει να χαθεί.

Η σε βάθος ανάλυση κάθε θέματος είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Λεξικού. Το λήμμα «Ελλάς» λόγου χάρη αναλύεται όχι σε πέντε ή σε δέκα αλλά σε πενήντα ολόκληρες σελίδες εμπεριστατωμένης έρευνας και πληροφόρησης.

Η ενδελεχής ανάπτυξη των λημμάτων καθιστά το Επίτομο Λεξικό του Ηλίου εργαλείο χρήσιμο για όλους τους φιλομαθείς Έλληνες, που αναζητούν τη γνώση και την αλήθεια μακριά από στρεβλώσεις και προπαγάνδα.

Γιατί σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η αληθινή γνώση είναι Δύναμη.Αποκτήστε τώρα κι εσείς το Επίτομο Λεξικό του Ηλίου από την εταιρεία ΑΛΣ. Η τιμή του Επίτομου Λεξικού του Ηλίου είναι 150 ευρώ και η ΑΛΣ σας το προσφέρει στην προνομιακή τιμή των 100 ευρώ. Τηλεφωνώντας τώρα στο 210-5202393 θα εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας και θα το αποκτήσετε στην προνομιακή τιμή των 100 ευρώ.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΛΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου