Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

Γραφει:Ο ΑΡΧΩΝ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΗΣ

«Κύριε πρωθυπουργέ,
Δυστυχώς βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να απευθυνθούμε προσωπικά σε εσάς, αφού προηγουμένως εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια για επίλυση των προβλημάτων που αφορούν τον τομέα της υγείας στο νησί μας.
Με έγγραφό μας στις 9-12-2009 προς τους αρμόδιους υπουργούς και με αριθμ. πρωτ. 5895 εκθέσαμε τη δεινή κατάσταση του Πολυδύναμου Ιατρείου Σύμης και την ανάγκη εξεύρεσης λύσεως σε ορισμένα θέματα. Δυστυχώς, έως και σήμερα, απάντηση δεν έχουμε λάβει και τα όρια υπομονής των κατοίκων του νησιού μας έχουν εξαντληθεί.
Επίσης, στις 7 Φεβρουαρίου μεταξύ 06:30 και 07:00 μ.μ. σε τηλεφωνική επικοινωνία προσωπικά με το συντονιστή του ΕΚΑΒ για άμεση διακομιδή ασθενούς, έλαβα την απαράδεκτη απάντηση: «Δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο την ασφάλεια του πληρώματος του ελικοπτέρου για έναν παππού 80 ετών». Το αποτέλεσμα, ο ασθενής να μεταβεί την επόμενη στη Ρόδο και να αποβιώσει. Όλα αυτά γιατί λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, τα πλοία δεν μπορούσαν να εκτελέσουν δρομολόγια.
Κύριε πρωθυπουργέ,
Το Πολυδύναμο Ιατρείο μας, δυστυχώς αντί να ενισχύεται και να επανδρώνεται για καλύτερη παροχή περίθαλψης, αποδυναμώνεται καθημερινά με συνέπεια να μην μπορεί να λειτουργήσει στοιχειωδώς. Με την επιστολή μας αυτή και επειδή έχετε προσωπικά ζήσει περιστατικό άμεσης διακομιδής δικού σας προσώπου από τη Σύμη στην Αθήνα στο παρελθόν παρακαλούμε για την παρέμβασή σας, ώστε οι υπηρεσίες του Υπουργείου να μην δείχνουν περιφρόνηση στους γέροντές μας, αλλά και να δοθεί λύση στα προβλήματα του ιατρείου μας».


ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

1 σχόλιο:

  1. Ένα μπ....λο η Ελλάδα και την κατάντησαν έτσι, αυτοί που σήμερα θέλουν, τάχα μου, να την σώσουν.
    ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι υπεύθυνοι για όλα αυτα και ευθύνη έχουν οι ψηφοφόροι τους, που για προσωπικο συμφέρον και "βόλεμα-τάξιμο" τόσα χρόνια τους στηρίζουν. Ας κοιτάξουν στον καθρέπτη τους και ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Έστω και τώρα μπορούν να δούν την πορεία (μετά Χούντας) που πήρε στα χέρια τους το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, και ας μας πουν αν βλέπουν κάποια βελτίωση της χώρας απο τότε. Τι καλό έκαναν για εμάς που στο κάτω κάτω ποληρωνουμε για όλα αυτα;
    Έχετε καταλάβει οτι μας κυβερνούν οι ξένοι; γιατί πρωθυπουργός και όχι η Μέρκελ; έλλωστε αυτή μας επιβάλη τι θα κάνουμε κι εμεις απλά εκτελούμε. έχω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή