Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Στελέχη του ΠΑΜΕ καταλαμβάνουν την ΕΤ3

Ο Χουντοχοΐδης κάνει τα στραβά μάτια και πάλι...

Εργατικό δελτίο ειδήσεων

Το απεργιακό δελτίο του ΠΑΜΕ εξέπεμψε από την ΕΤ3 την περασμένη Πέμπτη
Την απάντηση που τους πρέπει πήραν από τους εργάτες και τα αστικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που παρουσιάζουν τα συμφέροντα των μονοπωλίων ως συμφέροντα του ελληνικού λαού στο σύνολό του.

Σπάζοντας την ... αντικειμενικότητα των μεγαλοκαναλαρχών και μεγαλοεκδοτών που «θάβει» σταθερά τις κινητοποιήσεις με ταξικό προσανατολισμό και επιτίθενται ακόμα και με βρώμικα μέσα στο εργατικό κίνημα, «ήχησε» απεργιακό δελτίο ξεκάθαρο, ατόφιο. Την Τετάρτη στην Πάτρα, το συλλαλητήριο κατευθύνθηκε στην πλατεία Γεωργίου, από όπου ομάδες εργαζομένων προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη των τεσσάρων τοπικών καναλιών, έπαιξαν βίντεο του ΠΑΜΕ και ολιγόλεπτο απεργιακό δελτίο.

Την Πέμπτη δυνάμεις του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη έκαναν παρέμβαση στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3. Μαζί με απολυμένους και απλήρωτους για μήνες εργαζόμενους μπήκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΤ3 και «ανάγκασαν» το δελτίο ειδήσεων να «παίξει» την ανάγκη συμμετοχής των εργαζομένων στην απεργία της Παρασκευής. Το βράδυ της ίδιας μέρας στο τοπικό κανάλι της Ναυπάκτου, ΛΕΠΑΝΤΟ, έγινε παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=5537071

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΕΣΗΣ
ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου