Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ - Νέο ανθελληνικό άρθρο στο FOCUS...με γαρνιτούρα Τουρκικών διαφημίσεων(αν δεν τις έχουν βγάλει ακόμα)!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ
ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ <<ΕΜ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΜΑΣ ΚΛΑΙΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ>>


Βασίλειος Στυλιανέσης
ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ



http://adiavroxoi.blogspot.com/2010/02/focus.html


Δεύτερο ανθελληνικό άρθρο του Focus που αναφέρεται επικριτικά σε όλες (μα όλες!) τις συνήθειες, τα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων. Μακάρι οι διαμαρτυρίες των Ελλήνων αλλά και όλων των υγιώς σκεπτομένων αναγνωστών να τους υποχρεώσουν να βγάλουν τις τουρκικές διαφημίσεις που (όλως τυχαίως) βρέθηκαν στο άρθρο.

Σας παραθέτω και το λινκ από την διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού.

*Προσοχή, αν προσέξτε πάνω δεξιά του άρθρου, έχει 11 μέρη...

Σε κάθε μέρος μιλάει και για διαφορετικό θέμα επικρίσεως...

http://www.focus.de/reisen/reisefuehrer/griechenland/tid-17311/kulturschock-griechenland-kann-man-die-griechen-verstehen_aid_481961.html

Σα να μιλάει ο Κίσσιγκερ..

Όποιος γνωρίζει Γερμανικά να κάνει μία καλή μετάφραση και να την αναρτήσει,για να δουν οι Έλληνες πως μας κατηγορεί για τα πάντα!
Για παράδειγμα,γράφει πως είναι κακό που ακόμα στα σχολεία μας μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά, γράφει λένε πως είναι κακό που είμαστε Χριστιανοί ορθόδοξοι, τους πειράζουν οι εικόνες των Αγίων,οι Εκκλησίες και άλλα πολλά...




1 σχόλιο:

  1. Φαίνεται κάποιοι εδώ στην χώρα μας δεν έχουν καταλάβει ή κάνουν τον...γερμανό!
    Κύριοι, όλοι εσείς που ουρλιάζεται γιά δήθεν ναζί και έχεται επιδοθεί σε έναν...αντιναζιστικό αγώνα - 65 χρόνια! μετά - σας πληροφορώ ότι η Γερμανία έχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Πόσο ποιό σαφής να γίνω;;; Συνεπώς, όλοι αυτοί που παρασέρνουν τον λαό σε μία...αντιναζιστική υστερία τον βάζουν να κάνει πράγματα χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο. Και κάτι παραπάνω, ενισχύουν την υπάρχουσα αισχρή κατάσταση διότι όλοι αρνούνται να καταδείξουν την αδυναμία των σύγχρονων δημοκρατιών και στρέφουν τα βλέμματα στο παρελθόν. Σε ένα παρελθόν που το καταπίνει ο χρόνος και που οριστικά χάνεται. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν ξαφνικά δω στις τηλεοράσεις να ανασύρονται από το αρχείο αποσπάσματα από την κατοχή για να μας τυφλώσουν κι΄άλλο και να συνεχίσουμε να φερόμαστε αλλοπρόσαλα. Αυτό βολεύει και τους εγχώριους δυνάστες μας και τους εν Ευρώπη. Φαντάσου ότι εδώ στη χώρα μας - στην ιερή γη μας - μιλάει ο Πάγκαλος!!! ποιός; αυτό το ελεεινό παχύδερμο της εξουσίας που μόλις χθες έλεγε να κατεβάσουμε την σημαία μας από τα Ίμια και να πούνε ότι την πήρε...ο αέρας!!! και όμως, αυτός ο τύπος (εκπρόσωπος του έθνους!) το παίζει ευαισθητοποιημένος και...πατριώτης! (τι προσβολή). Άρχισαν εδώ κάποιοι και επιδίδονται ήδη σε έναν αγώνα photoshop, γιά το ποιός θα βάλει καλύτερα το μουστάκι του Χίτλερ στο πρόσωπο της Μέρκελ και εκεί φυσικά τελειώνουν όλα. Ας απαγορεύσει το κράτος συντονισμένα την εισαγωγή ΟΛΩΝ των γερμανικών προϊόντων, τολμάει; μήπως γνωρίζει κανένας τι μας προμηθεύουν οι - δημοκράτες - γερμανοί; Φυσικά και δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Μας θέλουν κουτορνίθια και η όποια αντίδραση μας θέλουν να είναι απόλυτα ελεγχόμενη και κυρίως ανέξοδη. Ταυτόχρονα οι πουλημένοι εγχώριοι πολιτικοί μας θα πουλάνε φτηνό τσαμπουκά και...αντιναζισμό!
    Οι απατεώνες οι πολιτικοί (πράσινοι και μπλε) είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την τραγική μοίρα που από το βάθος έρχεται και θα είναι αδυσώπητη με όλους εμάς, διότι δεν τιμωρήσαμε τους αληθινούς ενόχους παρά πηγαίναμε όπου φύσαγε ο άνεμος. Φυσικά οι πολιτικοί μας γιά άλλη μιά φορά θα αυτοεξοριστούν και θα πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες από της ξενιτιά της Σουηδίας της Γαλλίας κ.λ.π.
    Αυτό που θυμίζει έντονα το πόσο ξεφτίλες έχουμε καταντήσει και πόσο μακρυά είμαστε από το να αποκτήσουμε ξανά την αξιοπρέπεια μας.

    Και να πω και το άλλο; τις πολεμικές αποζημιώσεις (που τώρα τις θυμηθήκανε) τι τις θέλουνε; μήπως πρόκειται να μοιράσουν τα χρήματα στο λαό που τόσα έχει υποφέρει; μήπως γιά να ξεπληρώσουν τα χρέη της χώρας;
    Ή μήπως γιά να τα κάνουν και αυτά βίλες, κότερα, ταξίδια, καταθέσεις στην Ελβετία, δεξιώσεις και...γιορτές της δημοκρατίας;;; με το χέρι στην καρδιά, τι πιστεύουμε;
    To φαγοπότι συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή