Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΑΙΣΧΡΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ

Συνεχίζει ο Λαζόπουλος και το ράδιο αρβύλα την προπαγάνδα τους μέσα από την σάτιρα για να πείσουν τους Έλληνες για το επαίσχυντο νομοσχέδιο νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών. Τώρα ενεργοποίησαν και τους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ στο εξωτερικό για να μας δείξουν την δήθεν υποστήριξη των ομογενών μας στο νομοσχέδιο και τη συλλογή υπογραφών υπέρ των δικαιωμάτων των μεταναστών στη Ελλάδα .
Μπράβο Αντώνη και Λάκη κάνουμε σάτιρα αλλά ας ρίξουμε και κανένα πολιτικό μήνυμα...έτσι μπράβο...πάνω απ όλα φυσικά οι χρηματοδότες μας....Ειδικά για τον Αντώνη τι να πω....σε προηγούμενο επεισόδιο ανάφερε γελώντας και ειρωνευοντας για την δήθεν άρια φυλή των Ελλήνων..και οτι δεν υπαρχει λογος να ανησυχουμε απο τους αγιους λαθρομεταναστες δειχνοντας μαλιστα κατι παιδακια λαθρομεταναστων..
Αν ήξερες ιστορία Αντωνάκη δεν θα έβαζες στο στόμα σου καν την φυλή μας γιατί είσαι ντροπή!! Σου προτείνω να πας μπροστά από το άγαλμα του βασιλιά Λεωνίδα και απλά να αναρωτηθείς γιατί θυσιάστηκε αυτός ο Έλληνας. Επίσης σου προτείνω να διαβάσεις το ποίημα του Κύπριου 18 χρόνου Ευαγόρα Παλληκαριδη που θυσιάστηκε για τα πιστεύω του και την Ελλαδα. Και ήταν μαθητής Αντώνη και όχι μ..... σαν εσένα..
Σε 50 χρόνια που οι Έλληνες θα είναι μειονότητα στην ίδια τους Πατρίδα αναρωτιέμαι τι θα λετε...
Ξεχνάνε επίσης ότι οι Έλληνες μετανάστες δεν ήταν λαθρομετανάστες και κυρίως πήραν υπηκοότητα ως νόμιμοι μετανάστες όπως ήταν όλοι οι Έλληνες που πήγαν εκεί. Και μιλάμε πάντοτε για υπηκοότητα και όχι ιθαγένεια... Να δούμε από τις υπογραφές που θα μαζέψετε πόσους φανατικούς ΠΑΣΟΚους έχει η Ελλάδα...Όπως καταλάβατε για το κομματικό συμφέρων και τα λεφτά όλα γίνονται...
Σας συστήνω λοιπόν να αφοσιωθείτε στην σάτιρα η καλύτερα ειρωνευοντας τους Ελληνες όπου και καταφέρνετε καλα και αφήστε τον λαό να αποφασίσει για τους πακιστανούς, ινδούς αλβανούς κλπ που ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΝΕΟΚΛΗΣ ΦΙΛΟΥΣΗΣ - ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου