Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Τήν απάντηση στήν νεοταξική ελευθεροτυπία τήν έχει δώσει ο Γιάννης Καψής

Τήν απάντηση στήν νεοταξική ελευθεροτυπία (περί πρόκλησης ρατσιστικού μίσους της ΝΕΟΣ επειδή κατηγορεί τό Ισλάμ) τήν έχει δώσει ο Γιάννης Καψής τ.Υπουργος του ΠΑΣΟΚ, πρίν 40 χρόνια.

http://www.agiasofia.com/1922/1922d.html

Αλλ' η συμφορά του 1922 ήταν το κορύφωμα ενός τραγικού ξεριζώματος - της συστηματικής εξόντωσης των Ελλήνων, που άρχισε πριν 1.000 χρόνια, όταν ο ελληνικός πληθυσμός της Μικράς Ασίας υπερέβαινε τα εικοσιπέντε εκατομμύρια καί ήτο ακραιφνώς ελληνικός. (Ιστορία Καρολίδη).

Τι έγιναν οι Έλληνες αυτοί; Η απάντηση βρίσκεται στο Κοράνι, που καλεί τους πιστούς του Μωάμεθ: «Σφάξτε τούς απίστους, όπου κι άν τούς συναντήσετε. Αιχμαλωτίστε τους και σύρτε τους σκλάβους...». (Κεφ. IX,5). Και συνεχίζει: «Όταν συναντήσετε απίστους, μή τούς λυπηθήτε γενική σφαγή εναντίον τους...» (XLVII, 4).

Τι έγιναν τα 25.000.000 Ελλήνων, που αναφέρει ο Καρολίδης; Η τουρκική θηριωδία είναι απέραντη....» Γιάννης Καψής, Χαμένες Πατρίδες

Το άρθρο του κυρίου Χρήστου Ζέρβα με τίτλο:ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ <<ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ>> το βρίσκετε στην παρακάτω διεύθηνση




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου