Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΝΕΟΛΑΙΑ : Ο ΝΤΕΜΕΚ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ!


Είχε το ανείπωτο θράσος, την μεγίστη αισχύνη και την προκλητική αναίδεια χθές σε προεκλογική του ομιλία κάτωθεν του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου να ομιλήσει για ντεμέκ πατριώτες και ντεμέκ πιστούς ο γαλάζιος φεουδάρχης της Νέας Δημ(ι)οκρατίας μπροστά σ’ ένα πλήθος κοινών αμοιβάδων, οι οποίες χειροκροτούσαν ενθουσιασμένες για τα επιδόματα, τα ρουσφέτια, τις εξυπηρετήσεις και τα βολέματα των οποίων έτυχον απολαύοντες δικαιούχοι.

Ο δικτατορίσκος του μικρού μας προκτεκτοράτου, ο οποίος έκανε σούζες με το σκί του σε χειμερινό χιονοδρομικό, όταν η Θεσσαλονίκη βούλιαζε από διαδηλώσεις για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, κούνησε το δάκτυλο σ’ όλους τους εκτός της στάνης του ελεύθερους πολίτες, οι οποίοι έμειναν εδραίοι στα ιδανικά της Πατρίδος και της Ορθοδοξίας παρά τις διώξεις, τις ύβρεις και τις συκοφαντίες της κυβερνήσεως του. Ο τύπος που είχε επιβάλει σιγήν ιχθύος στο κόμμα του για το θέμα των Πρεσπών, απαγορεύοντας σε στελέχη του να παραστούν στα συλλαλητήρια, επεστράτευσε όλα τα μέσα μαζικής προπαγάνδας, τα οποία τον στήριζαν, ιδέ Καθημερινή, για να απαξιώσει τον κόσμο που αντιδρούσε ως γραφικό και ψεκασμένο μέχρι να το γυρίσει σε καρσιλαμά και να το βούλωσει ες αεί, βλέποντας ένα εκατομμύριο κόσμο να πλημμυρίζει την Αγιοτόκο Θεσσαλονίκη.

Αυτός που λόγω της φιλορροής του κόμματος του στη Βόρεια Ελλάδα έστειλε τους κομματικούς του εντολοδόχους να πουλήσουν ευλάβεια και φιλοπατρία, κατηγορεί όσους αγωνίζονται χρόνια για το όνομα, την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της Μακεδονίας μας, ενώ ο ίδιος τίμησε, εφήρμοσε και σεβάστηκε εξ ολοκλήρου την προδοσία των Πρεσπών επί της οποίας δεν ήλλαξε ούτε κόμμα ούτε τελεία, ενώ προασπίστηκε και τα συμφέροντα των Σκοπιανών για την ένταξη στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ. Όταν οι Βορειοελλαδίτες και σύσσωμοι οι Εθνικιστικές έπαιζαν ξύλο με τα ΜΑΤ την ημέρα που υπογραφόταν η συμφωνία, οι “πατριώτες” της ΝΔ ήταν στον καναπέ τους, απέχοντας από τις συγκρούσεις και τους αγώνες, περιμένοντας πότε θα καρπωθούν το εκλογικό κέρδος των δικών μας κινηματικών διεκδικήσεων.

Οι συνεργάτες και σύμμαχοι τηλεπωλητών που παίρνουν σβάρνα το Άγιο Όρος, ανάμεσα στις δεξιώσεις στα σπίτια των Βορείων Προαστίων, για να βγάζουν φωτογραφίες με τους μοναχούς για προεκλογικούς λόγους, όταν έχουν ξεχάσει τι σημαίνει Έθνος και Πίστη, θα πληρώσουν ακριβά την αδικία και την ανήθικη επίθεση καθ’ όλων ημών που μαχόμαστε χρόνια στον Πατριωτικό Χώρο για τα όσια και τα ιερά μας και τα συμφέροντα της Πατρίδος, τα οποία ούτοι οι ουτιδάνοι ιταμώς και ανερυθριάστως εκποιούν σε τιμή ευκαιρίας λές και τους ανήκουν.

Η κυνική υποκρισία, ο ώμος εμπαιγμός και η χυδαία εξαπάτηση, όταν υπερβαίνουν τα άκρα όρια της εκδηλώσεώς τους, διεγείρουν ευλόγως την δεδικαιολογημένη αγανάκτηση ενός κόσμου που έχει επιλέξει να σταθεί με αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό απέναντι στο ψέμα και την κοροϊδία της αγυρτείας της ψοφοδεξιάς που νέμεται επιληψίμως την εξουσία στον δύσμοιρο αυτόν τόπο.

Η επόμενη ημέρα των εκλογών θα βρεί την Ε.Ο.Ν. και τα λαϊκά εθνικιστικά της δίκτυα ακόμα πιο δυνατά, συμμετέχοντας στις μεγάλες κινητοποιήσεις στον δρόμο, τις πλατείες, τις γειτονιές, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και τους χώρους εργασίας για την προάσπιση του Ελληνισμού και των αξιών της Εκκλησίας μας, τις οποίες το καθεστώς πολεμεί λυσσωδώς να αφανίσει!


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου