Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

(ΒΙΝΤΕΟ) 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 : Ο ΤΑΞΧΟΣ εα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ ΤΟ 1974 ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!! ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ''ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ'' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ - Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ




ΕΧΩ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΤΑΞΧΟΣ εα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, Τελευταίος Στρατοπεδάρχης της ΕΛΔΥΚ 1974 και επικεφαλής των Δυνάμεων Αμύνης του Στρατοπέδου το 3ημερο 14-16/8/1974.... ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!
"ΕΦΥΓΕ" ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ" ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.
ΣΤΡΑΤΗΓΕ, ΓΟΝΑΤΙΖΩ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩ ΠΑΝΤΑ!
ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ...


"Ο Ταξχος εα Παναγιωτης Δ. Σταυρουλόπουλος είναι το πιό ζωντανό παράδειγμα Αξιωματικού εν ζωή που πολέμησε δίπλα στους Στρατιώτες και Αξιωματικούς του πάντα!! από την Φλώρινα το 1949 μέχρι την ΕΛΔΥΚ το 1974. Η Πολιτεία όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις ιδίως μετά την Μεταπολίτευση του φέρθηκε απαίσια, αλλά αρκεί που εχει πλεόν την αναγνώριση των "φαντάρων του", των συγγενών ακόμα και των Πεσόντων ή Αγνοουμένων αλλά και των φερέλπιδων Νέων Αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού και της Εθνικής Φρουράς Κύπρου.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου