Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΘΕΙ


roupakioΚάποιοι θα βρεθούν να "πανηγυρίσουν" για την απόσυρση του "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου. Κάποιοι μάλιστα θα προσπαθήσουν να το χρεώσουν στον... Σαμαρά και στην ΝΔ, που θέλουν δήθεν να κλείσουν το μάτι προς τα δεξιά τους. Κάποιοι θα μιλήσουν για την "Ελευθερία του λόγου" που κέρδισε και λοιπά. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται περί μίας "αναβολής". Όπως πανηγυρίσαμε όταν το έφερε ο Καστανίδης και απεσύρθη, όπως έγινε και όταν η κυβέρνηση Παπαδήμου το έβαλε στο "ψυγείο", μέχρι να το ξαναφέρει ο Ρουπακιώτης. Ξαναμπαίνει στο "ψυγείο" λοιπόν. Οι γεννεσιουργές αιτίες του όμως δεν καταλύονται. Αντίθετα, ενδυναμώνονται. Ενδυναμώνονται μέσω της ίδιας της ΝΔ, η οποία νομιμοποιεί πολιτικά τέτοιες απόψεις, μέσω της συνεργασίας της με την ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ. Δύο κόμματα που αντιπροσωπεύουν ακριβώς την νεοταξίτικη τάση που θέλει να "υπερασπιστεί" την μετατροπή της Ελλάδας (και ολόκληρης της Ευρώπης) σε πολυφυλετικά και πολυπολιτισμικά κράτη. Το καθεστώς των οποίων θα υπερασπίζονται δρακόντειοι νόμοι, κατά τυχόν αντιδράσεων των "ιθαγενών".
Την νομιμοποιεί όχι μόνο μέσω της συγκυβέρνησης, αλλά και μέσω του ίδιου του τρόπου με τον όποιο αντιμετωπίζει το θέμα. "Αρκεί το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο", "υπάρχουν αοριστίες", "αντισυνταγματικά σημεία" κλπ κλπ. Όχι αντίθεση στην πραγματική ρίζα, όχι υπεράσπιση του τρόπου ζωής και της κοινότητας των Ελλήνων. Απλά μισόλογα.
Είναι τέτοια η φύση της "αντίδρασης" της ΝΔ που μόνον ένα αποτέλεσμα μπορεί να έχει. Να επιστρέψει ο αντιρατσιστικός νόμος. Να επιστρέψει, πιο βαρύς, πιο "δρακόντειος" όταν θα έχουν την ευκαιρία να τον φέρουν μόνοι τους οι Βενιζελο-Κουβέληδες. Με την συνεργασία φυσικά του Alexis.



http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/kathimerinotita/12853-2013-05-27-20-50-45.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου