Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΟΥΚάδων

Θα είμαστε όλοι την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στο Ναυτοδικείο Πειραιά, στις 9:00 πμ, στην Ακτή Μουτσοπούλου, για να συμπαρασταθούμε στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΚάδες, που διώκονται από το σύστημα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Ο «Παγκρήτιος Σύλλογος Υποστηρικτών των Ελληνικών και Χριστιανικών Ιδεών» που συνεδρίασε με το Δ.Σ. του εκτάκτως, δηλώνει ομόφωνα την αμέριστη συμπαράστασή του στους αδίκως παραπεμφθέντες στις 20-09-2011 στο Ναυτοδικείο Πειραιά άνδρες της Μονάδος Υποβρυχίων Καταστροφών, οι οποίοι διαπνεόμενοι από αισθήματα πατριωτισμού και μόνο κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 αναφώνησαν εκτός έδρας επισήμων σύνθημα υπέρ της Ελλάδας, από τους τυχόν εχθρικά φερομένους μετανάστες, οι οποίοι εν πολλοίς καταφρονούν τους Έλληνες και τα εθνικά σύμβολά τους.
Θεωρούμε ότι η παραπομπή των παραπάνω σε δίκη και μάλιστα με μήνυση Ελλήνων κατά Ελλήνων που προστατεύουν την ασφάλεια του κράτους μας είναι μία πράξη επαίσχυντη και ξυπνά παλιές ανθελληνικές μνήμες και καλούνται οι μηνυτές να αποσύρουν τη μήνυσή τους και να διορθώσουν το σφάλμα τους έστω και τη τελευταία στιγμή.
Διότι είναι άδικο και αντίθετο με το πνεύμα της στήριξης των φρουρών της πατρίδας μας να δικάζονται άνθρωποι που μόνο αγνά και πατριωτικά αισθήματα τρέφουν για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Κατόπιν αυτών δηλώνομε την αμέριστη συμπαράστασή μας και καλούμε τους εκπροσώπους της Ελληνικής Δικαιοσύνης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αντιμετωπίσουν τους παραπεμφθέντες ως έντιμους πατριώτες.
 

Ηράκλειο 13-09-2011
Από τη Διοίκηση του Συλλόγου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου