Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΣΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

Άντρες της κυπριακής αστυνομίας, ανήμερα παρακαλώ της κηδείας του Πλοίαρχου Ανδρέα Ιωαννίδη, μετέβησαν στην οικία του και πίεσαν φορτικά και αγενώς τους οικείους του, να τους παραδώσουν ό,τι έγγραφα υπήρχαν εκεί. Μιλάμε για πρωτοφανή αλητεία!
Καταστρέφουν έγγραφα!
Διαβάστε και τα χειρότερα, όπως τα μετέδωσε το sigma: «προσωπικό του ΓΕΕΦ, χωρίς να αναφερόμαστε σε βαθμούς και αξιώματα, παραποιεί έγγραφα, εκθέσεις και στοιχεία που αφορούν το τραγικό περιστατικό, επιστρέφοντας τα εκ των υστέρων στο αρχείο. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια πηγή, σε αυτά τα παραποιημένα στοιχεία, θα στηριχτούν έρευνες και θα βγουν πορίσματα... Εξάλλου, σε αποκάλυψη-σοκ προέβη ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος, το πρωί στο Ράδιο Πρώτο. Ο κ. Δίπλαρος αποκάλυψε πως σύμφωνα με δικές του πληροφορίες μέχρι τις 4:30 τα χαράματα στελέχη του Υπουργείου Άμυνας συγκέντρωναν έγγραφα στο γραφείο του Υπουργού. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sigmalive, από τη Δευτέρα το Υπουργείο Άμυνας δέσμευσε το μεγαλύτερο μηχάνημα καταστροφής εγγράφων από το Υπουργείο Οικονομικών...»
Έχετε πια καμία αμφιβολία ποιοι κυβερνούν σε Ελλάδα-Κύπρο και ποιες είναι οι επιδιώξεις τους;

Πάλι μαχητικά στο δρόμο οι Έλληνες της Κύπρου μας

Κι όμως, δεν το έβαλαν κάτω οι Έλληνες της Κύπρου, παρά την αγριότητα της καταστολής την προηγούμενη. Ήταν συνεπείς στο νέο ραντεβού τους το περασμένο απόγευμα, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας, που έχει μετατραπεί σε σφηκοφωλιά του ΑΚΕΛ, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για την ανείπωτη τραγωδία στη Ναυτική Βάση, στην οποία οδήγησαν η ανευθυνότητα και τα «παιχνίδια» υπέρ Ισραηλινών & Αμερικανών, της κυβέρνησης του σταλινικού κομμουνιστή Δημήτρη Χριστόφια. Του ανθρώπου της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ο οποίος αρνείται να παραιτηθεί, αν και οι τεράστιες προσωπικές ευθύνες του, είναι παραπάνω από εμφανείς.
«Χριστόφια παραιτήσου, εσύ και οι υπουργοί σου»kypros
Η κυβέρνηση της Λευκωσίας, για άλλη μια φορά αντιπαρέταξε στους διαδηλωτές τα ΜΑΤ, που είχαν στηθεί έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, ενώ έκλεισαν και οι δύο λωρίδες του δρόμου έξω από το σημείο. Σημειωτέον ότι μπροστά στην πύλη του Μεγάρου, είχαν τοποθετηθεί από τους συγκεντρωμένους κλωνάρια μυρσίνης και κεριά στη μνήμη των δίδυμων κληρωτών Μίλτου και Χρίστου Χριστοφόρου, οι οποίοι θα κηδευθούν σήμερα ενώ δίπλα υπάρχει πανό με τα ονόματα όλων των θυμάτων. Εκδήλωση για τα θύματα έγινε και στη Λεμεσό, ενώ η κατακραυγή κατά της κυβέρνησης της Λευκωσίας, συνεχίζεται...


elkosmos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου