Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;;;

Πολλές φορές, όταν ως έθνος μας πάει κάτι στραβά (κυρίως στα εθνικά θέματα) δικαιολογούμε τα αρνητικά γεγονότα αποδίδοντάς τα σε “κύκλους” οι οποίοι κρίνονται από εμάς ως ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ.Σίγουρα η παραπάνω πρακτική μας είναι επιφανειακή.
Tελικά όμως υπάρχει ανθελληνισμός;

Ή μήπως είμαστε απλώς κακομοίρηδες και δε θέλουμε να αποδεχτούμε τις αδυναμίες μας ρίχνοντας τις ευθύνες στους άλλους; Ή πάλι από τον ελληνισμό κάποιοι έχουν να χάσουν; Σημαντικά ερωτήματα με πολύ ενδιαφέρον αλλά και εξίσου δύσκολα.

Γενικά, ζούμε σε μια εποχή όπου πολλά αποκαλύπτονται χαρακτηριζόμενα ως συνωμοσίες. Συνεχώς βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικά γεγονότα που αποκρύπτονταν ως τώρα.

Kυρίως ιστορικά, πολιτικά και επιστημονικής/τεχνολογικής φύσεως γεγονότα, τα οποία αφορούν την Aμερική και την άλλοτε Σοβιετική Ένωση. Γενετικά πειράματα σε ανυποψίαστους πολίτες, πλύση εγκεφάλου στον κόσμο για τη δικαιολόγηση περίεργων στρατιωτικών αγορών, τεχνητή δημιουργία ψυχροπολεμικού κλίματος και αποσιώπηση/αλλοίωση ιστορικών γεγονότων ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμα των άλλοτε υπερδυνάμεων.

Για να δούμε τα πράγματα διαχρονικά, μήπως τελικά και ο ελληνισμός έπεσε θύμα συκοφάντησης; Παρακάτω θ’ αναφερθώ σε μερικές μόνο συκοφαντήσεις ενάντια στον ελληνικό πανανθρώπινο πολιτισμό.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου