Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ

Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε την προσπάθεια της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ" να διδάξει ιστορία στους νέους Έλληνες μέσω μιας νέας σειράς που βαφτήσαν "Τα Φοβερά Ντοκουμέντα".

Καταρχήν, σειρά με ονομασία "Ντοκουμέντα" υπήρχε ήδη και εκδιδόταν από το Ινστιτούτο Σπουδής της Ιστορίας (αν δεν κάνω λάθος), την οποία έχω και περιέχει τρομακτικά στοιχεία για τη δράση των ΕΑΜοσυμμοριτών. Κάποια κομμάτια θα βάλουμε όταν έχουμε χρόνο.

Παρόλα αυτά, στη σημερινή έκδοση της εφημερίδος δίδεται το βιβλίο "Γοργοπόταμος: Έλληνες αντάρτες εναντίον του Ρόμελ" του Δημήτρη Δημητρίου. Καταρχήν ο Δημητρίου είναι ο καπετάν Νικηφόρος του ΕΛΑΣ, οπότε μπορείτε ήδη να αποκτήσετε υποψίες για την εγκυρότητα του.
Παρόλα αυτά, σας καλούμε να αγοράσετε την εφημερίδα με το βιβλίο (κοστίζει περίπου 4-5 ευρώ).

Όμως, ως ΑΠΑΝΤΗΣΗ μια και καλή για τα γεγονότα του ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ νομίζουμε πως έχει έρθει η ώρα να δημοσιεύσουμε στο Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού την ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ μέσα από στοιχεία και αρχεία! Η έρευνα έγινε από έναν πολύ καλό ερασιτέχνη ιστορικό και θα μπει σε συνέχειες αρχίζοντας από σήμερα.

Θα καταρίψουμε όλα τα παραμύθια της Αριστεράς και των κομμουνιστών και θα δείτε γιατί εξαιτίας του Άρη και του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ η ανατίναξη δεν είχε τελικώς καμία στρατιωτική σημασία!


MILAN PAPAS



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου