Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Λάρισα: 5 προσαγωγές σε μέλη του "Πατριωτικού Συνδέσμου"


Κυριακή 18 Απριλίου, τα μέλη μέλη του "Πατριωτικού Συνδέσμου"είχαν αναγγείλει επίσημα ,πως θα τιμήσουν τους αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α., μπροστά στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ανδριάντα του Γεωργίου Γρίβα Διγενή που υπάρχει σε ολόκληρη την χώρα (!), στην πόλη της Λάρισας. Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λάρισας, εκπρόσωποι συλλόγων εφέδρων, οι πυρήνες της Χρυσής Αυγής από τη Βόρειο Ελλάδα, καθώς και κλιμάκιο συναγωνιστών από την Αθήνα βρίσκονταν από νωρίς το πρωί στο χώρο.
http://xryshaygh.files.wordpress.com/2010/04/e8niki-thumb-medium1.jpg

Από την άλλη πλευρά, οι αντιεξουσιαστές αποφάσισαν να κάνουν αντι-συγκέντρωση, για να δείξουν έμπρακτα την αντίθεση τους στις συγκεκριμένες ιδεές και πρακτικές. Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων ήταν έντονη και έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, προκειμένου να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να έρθουν σε επαφή, που βρίσκονταν σε απόσταση 200 – 300 μέτρων. Παράλληλα, έκαναν πέντε προσαγωγές από το μπλοκ των εθνικιστών, ενώ υπό… παρακολούθηση έγινε και η πορεία των αντιεξουσιαστών που κατέληξε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου.”
http://xryshaygh.files.wordpress.com/2010/04/l2.jpg
Η αστυνομία κτύπησε την νόμιμη συγκέντρωση των Πατριωτών. Όσο για τους “αντιεξουσιαστές”, που έκαναν την παράνομη αντισυγκέντρωση,τους συνόδευσαν διακριτικά μέχρι το πανεπιστημιακό άσυλο.Όπως βλέπετε και στις φώτο οι μεν του Πατριωτικού συνδέσμου είναι με ακάλυπτα τα πρόσωπα τους,ενώ οι αντιεξουσιαστές με κράνη και κουκούλες.
Τώρα τι συγκέντρωση θα έκαναν με κουκούλες και κράνη μόνο οι τεράστιοι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ που "ανακάλυψαν" 2 ταυτόχρονες συγκεντρώσεις,μπορούν να μας διαφωτίσουν

Απο eglimatikotita.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου