Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Χρόνια Πολλά Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Του Ιωάννη Κωνσταντινίδη
Με αφορμή την Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών και την εορτή του Πάσχα, την κορυφαία γιορτή του Χριστιανισμού,έτσι λοιπόν και εμείς με τη σειρά μας,Εγω,η ομάδα και οι Διαχειριστες εύχομαστε σε όλα τα μέλη ,καθώς και στις οικογένειες σας,και σας στέλνουμε μηνύματα χαράς, αναγέννησης, ενότητας και αγάπης, που φέρει μαζί της η Ανάσταση του Κυρίου ημών.
Αγαπητά Μέλη Για μια ακόμη φορά βιώνουμε την κατανυκτική ατμόσφαιρα της Μεγάλης Εβδομάδας. Οι ψυχές όλων μας συμπάσχουν και ακολουθούν τον Θεάνθρωπο στο μαρτυρικό Γολγοθά και τα Θεία Πάθη κορυφώνονται πριν την Ανάσταση.
Το μεγαλείο της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης και το πανανθρώπινο μήνυμα των ημερών συμπυκνώνεται στο μεγαλείο της απόφασης του Ιησού να σταυρωθεί για να άρει τις αμαρτίες όλων των ανθρώπων.
Η πορεία του μαρτυρικού δρόμου πολλές φορές μοιάζει με το δύσκολο δρόμο που μας επιφυλάσσει η ζωή. Γι' αυτό είναι πού σημαντικό να γνωρίζουμε ότι όσο σκοτεινό κι αν είναι το μονοπάτι που διανύουμε πάντα στο τέλος υπάρχει το φως που συνοδεύει την «Ανάσταση». Με την απαραίτητη ευλάβεια ας ανοίξουμε τις ψυχές μας για να αποδεχθούμε την αγάπη και την ελπίδα που απορρέει από την κορυφαία απόδειξη ης χριστιανικής πίστης, τη Σταύρωση και την Ανάσταση.
Ας ευχαριστήσουμε λοιπόν τον Κύριο, που μας πέρασε μέσα από το πέλαγος της νηστείας και μας οδήγησε με ευφροσύνη στο λιμάνι της Αναστάσεώς Του. Ανάσταση λοιπόν του Χριστού είναι και η δική μας ανάσταση. Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Kαλό και Ευλογηµένο Πάσχα με υγεία, αγάπη και ειρήνη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου