Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ


Στην σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής, ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κ. Άδωνις Γεωργιάδης υπέβαλε στον συνήγορο του Πολίτη ΔΥΟ ερωτήσεις:
1) Το αίτημα περί Δημοψηφίσματος για απονομή Ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, αντίκειται στα δικαιώματα του πολίτη; Θίγει το αίτημα αυτό τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως δήλωσε ο κ. Πρωθυπουργός;
Συνήγορος του Πολίτη: ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση το αίτημα περί δημοψηφίσματος για απονομή Ιθαγένειας, με τα ανθρώπινα δικαιώματα!
2) Οι ενέργειες του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη , κατά αστυνομικών σε σχέση με τις ενέργειές τους κατά Χιλιανού λαθρομετανάστη, προκαταλαμβάνουν και δύναται να επηρεάσουν την δικαστική διερεύνηση του θέματος σε βάρος των Αστυνομικών οργάνων.
Συνήγορος του Πολίτη: ΒΕΒΑΙΩΣ οι δηλώσεις Υπουργού μπορούν να επηρεάσουν την ορθή απονομή της δικαιοσύνης και ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ το τεκμήριο της αθωότητας!


ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ...Οι παραπάνω είδηση δεν ακούστηκε πουθενά δεν παίχτηκε από κανένα κανάλι. Το απόλυτο γλύψιμο σ' αυτή την κυβέρνηση δεν έχει προηγούμενο. Οι μάσκες έχουν πέσει ποιά.Τώρα βλέπει κανείς καθαρά ποιος δημοσιογράφος παίρνει γραμμή από το κανάλι.
Οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. ξετροπιάζουν καθημερινά με τις κινήσεις τους όλο τον δημοσιογραφικό σύστημα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου